Juris Žagars pirms mēneša bija gatavs uz gadu pamest Latviju

Viktorija Gabrjuna 13.novembris 2019, 14:06
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Pirms mēneša, kad vēl no amata nebija atkāpies Dailes teātra direktors Andris Vītols, aktieris Juris Žagars Sandras Landorfas materiālā "Karalis, brālis un sarunas" izdevumā "OK!" paziņoja, ka uz gadu brauks prom no Latvijas.
Juris atklāja, ka kopā ar sievu Trūdiju pirms pāris mēnešiem izlēma, ka nākamgad dzīvos Londonā, kur viņš mācīsies teātra režiju.

Uz žurnālistes jautājumu, vai tādā gadījumā viņš ies prom no Dailes teātra štata, Žagars atbildēja, ka nemaz nevarēs neiet prom.

"Tas ir tikai godīgi, ja neesmu uz vietas. Bet nav tik liela nelaime, ja aizeju no štata uz gadu. Kas notiks pēc tam, nezinu. ja lomas būs - spēlēšu, ja nebūs - nespēlēšu. Viss atkarīgs no tā, ko un cik regulāri teātris man piedāvās," pauda Žagars.

Juris arī piebilst, ka viņam nav bail gadu būt prom no skatuves.

Jāpiebilst, ka tagad gan situācija varētu būt mainījusies, jo nesen Žagars izteicās, ka neizslēdz iespēju kandidēt uz teātra direktora amatu pēc tam, kad to nolēmis pamest līdzšinējais teātra vadītājs Andris Vītols.

Vienlaikus Žagars uzsvēra, ka skaidru atbildi nav iespējams dot, jo konkurss uz šo amatu vēl nav izsludināts un tā kritēriji vēl nav zināmi. "Pirms atbildēt uz šo jautājumu, vai es piedalīšos konkursā, tomēr jāzina konkursa nolikums un Kultūras ministrijas pozīcija," piebilda aktieris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas