VIDEO: Magone Burka nāk klajā ar jaunu pseidonīmu

tautaruna.lv 13.novembris 2019, 11:31
 
Ekrānšāviņš no video
Populārā pašmāju realitātes šovu zvaigzne Magone Šutoviene, kura skatītājiem vairāk pazīstama kā Magone Burka, paziņojusi, ka tuprmāk plašākai publikai būs pazīstama ar jaunu pseidonīmu.

Televīzijas programmas STV Pirmā! realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene stāstījusi par savu jauno dzejas grāmatu un atklājusi, ka turpmāk izmantos citu pseidonīmu.

“Magone Liedeskalns - es likšu tādu pseidonīmu. Magone paliek kā tāds simbols, kā mans īstais vārds, ar tādu jau simbola nozīmi,” savu jauno pseidonīmu atklāj dzejniece. Viņa uzsver, ka ir svarīgi, lai jaunais pseidonīms labi skanētu arī citās valodās.

Magone uzskata, ka bijušais uzvārds “Burka” kļuvis par sava veida palamu sabiedrībā, tāpēc topošo grāmatu publicēs ar jauno pseidonīmu.

Jau vēstīts, ka oktobrī dzejniece un šova "Saimnieks meklē sievu" zvaigzne Magone Burka kopā ar bērniem un vīru pārcelsies uz jaunu mitekli Gulbenes pusē.

Magone Šutoviene jau iepriekš šovā nekaturējusies atklāti runāt gan par nesaskaņām ar māti, gan attiecībām ar bijušo mīlnieku Venti. Tāpat viņa atklāja, ka šobrīd gaida mazuli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:21

Jaunākās diskusijas