Palūko, kādu apģērbu izvēlas Maija Silova, mājās zvilnot dīvānā

tautaruna.lv 17.novembris 2019, 20:16
 
Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency
Ar praktiskiem padomiem, kādu apģērbu izvēlēties mājas apstākļiem, ar sekotājiem Instagram dalījusies elegantā sabiedrības dāma Maija Silova.

"Man patīk brīvā stila apğērbi, kurus varu valkāt gan mājās, gan uzvelkot snīkerus vai zābakus ar biezu zoli, halāta tipa mēteli vai arī mākslīgās aitādas jaku un doties dienas gaitās, ja nav paredzētas formālas tikšanās," raksta Maija, norādot, ka labprāt izvēlas apģērbu, kuru var valkār arī "no dīvāna uz ielas".

View this post on Instagram

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on

"Parametri, kurus ievēroju iegādājoties šādus apğērbus *sastāvs (lai nav delikātā tīrīšana) *audumam ir jābūt maigam un mīkstam, radot otrās ādas sajūtu *izstrādājumam ir jābūt vieglam *skatos, lai tas pārāk neburzās * šādā komplektā elegantāk ir, ja augša tumša, bet apakša gaiša, nevis otrādāk
*gaišas bikses ir valkājamas visu gadalaiku, galvenais ir nenogurt tās nēsāt uz ķīmisko tīrītavu vai mazgāt veļas mašīnā, atkarībā no auduma sastāva. Neticiet cilvēkiem, kuri saka, ka "gaišais" ir tikai siltākām sezonām. P.S. Un, ja reiz runa ir par praktiskumu, tad iesaku mājās izmantot zīda matu apsēju, kas ļaus ilgāk matiem palikt "svaigiem" un nebūs jādomā: "Labāk uzlikt sejas masku vai labāk nesasmērēt matus?"" iesaka Silova.

Maija Silova pazīstama kļuva kā televīzijas seja dažādos modes raidījumos. Tagad viņa ir gan raidījumu vadītāja, to producente un žurnāliste.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:33

Jaunākās diskusijas