Roberto atklāj, ko mulsuma brīdī pateicis Vairai Vīķei-Freibergai

tautaruna.lv 12.novembris 2019, 20:46
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Dziedātājs, pasākumu un televīzijas kanāla «Rīga TV24» pavāršova «La Dolce Vita» vadītājs itālis Roberto Meloni saviem Instagram sekotājiem atklājis, ka piepildījis vienu no saviem sapņiem - saticis Latvijas eksprezidenti Vairu Vīķi-Freibergu.

"Nesen vienā intervijā man tika uzdots jautājums: “vai Tu esi sasniedzis visu pa šiem 18 gadiem Latvijā?” Un es pat bez pauzes atbildēju “Nē, es vēl neesmu saticis vienu no saviem elkiem, sieviete kura priekš manis bija, kad es atbraucu, un mūžīgi būs mana Latvijas prezidente, Vaira Vīķe-Freiberga,"" atklāj Roberto, kurš ar foto Instagram parāda, ka savu sapni ir piepildījis - saticis un kopīgi nofotografējies ar eksprezidenti, taču saruna ar Vīķi-Freibergu bijusi mulsuma pilna.

View this post on Instagram

A post shared by Roberto Meloni (@robertomeloni) on

""Paldies jums, starp citu, mēs abi esam Strēlnieki, no 8. novembrai mums ir paredzētas brīnišķīgas dienas." Tiklīdz pabeidzu savu astrologa teikumu, es domāju, ko es te muldu! Lai mums visiem skaisti svētki," vēl Roberto.

Roberto Meloni ir dzimis Ardarā, Sardīnijā, Itālijā. Latvijā viņš atpazīstamību ieguva ar relaitātes šova "Talantu fabrika" starpniecību. Divas reizes piedalījies Eirovīzijas dziesmu konkursā: 2007. gadā kā grupas "Bonaparti.lv" dalībnieks un 2008. gadā kā grupas "Pirates of the Sea" dalībnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas