"Saimniekšova" līgavainis atklāti par savu atkarību

tautaruna.lv 13.novembris 2019, 9:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
‘’Saimnieks meklē sievu’’ Balvu brašuļa Gunāra un viņa Annas attiecības apstājušās, Annai norādot, ka saimniekam ir vājība uz alkoholiskiem dzērieniem, ar ko Anna nevēlas sadzīvot, raksta "skaties.lv".
Gunārs, uzzinot, ko Anna pateikusi, kameru priekšā, steidz skaidrot - Anna pārspīlē!

‘’Lai jau viņai nepatīk! Jā, man patīk no rīta iedzert alu. Citi no rīta nevar pamosties, ja nav izpīpējuši divas cigaretes. Bet man savukārt patīk no rīta iedzert glāzi alus, apdomāties, noskaņoties dienai.
Pasakiet - kāda starpība? Labāk no rīta pīpēt vai arī, svaigā gaisā nostaigājot 3 kilometrus, izdzert divas alus bundžiņas?’’ jautājumu visiem skauģiem un kritiķiem uzdod Gunārs.

Iespējams, Anna esot apvainojusies un pasludinājusi viņu par dzērāju, jo sanācis mazliet par daudz apreibt, aizbraucot pie viņas ciemos un svinot dzīvi kopā ar Annas kultūras nama kolēģiem.

‘’Bet viņa pati bija vainīga, ka piedzēros- ko man tik stipru samagonku deva?
Es ikdienā stipros vispār nedzeru. Man ir tāda viltība - ja atbrauc ciemos viesi un grib stipros dzērienus, lieku galdā glāzītes, kurās iet tikai 25 grami.

Bet glāze alus no rīta - nu, kas tas ir? Piemēram, grieķis nemaz nevar aiziet uz darbu, ja no rīta nav iedzēris glāzi vīna,’’ tā Gunārs.

Vēl viņš pieļauj iespēju, ka Anna, izplatot šādas runas, viņam atriebjoties par grābstīšanos gar krūtīm ainā, kurā saimnieks dāmu vizināja uz mocīša.

Abu attiecības šobrīd esot kā pa kalniem. ‘’Viņa mani arī ir aizvainojusi, bet es kā vīrietis par to paklusēšu. Bet, ja jautāsiet par precībām, man jāatbild - kādas precības? Abi viens otru nepazīstam, esam vien divas reizes tikušies,’’ atvērts iepazīties tālāk, ja Anna norīs aizvainojumu, ir Gunārs.

Kā zināms, tad saimnieks Gunārs skatītāju uzmanību piesaistījies ne vien ar savu atraktīvu darbību TV šova sērijās, bet arī, piemēram, ideju par to, kā uzveikt vēzi un cīnīties ar lieko svaru.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:41

Jaunākās diskusijas