Kristīne Virsnīte uz laiku pamet Latviju

tautaruna.lv 18.novembris 2019, 10:44
 
Ekrānšāviņš no Instagram
TV seja Kristīne Virsnīte foto vietnē Instagram dalījusies ar "grandioziem jaunumiem" iz savas dzīves.
Cik noprotams, Virsnīte kopā ar ģimeni uz 2 mēnešiem pamet Latviju.

"Manas ģimenes grandiozie jaunumi - nākamās nedēļas beigās mēs startējam līdz šim savas dzīves lielākajā ekspedīcijā: Rīga - Dakāra - Rīga! Priekšā 15 tūkstoši kilometru un divi mēneši pašu būvētā mājā uz riteņiem. Mēs brauksim cauri Eiropai, ceļosim Marokā, mums noteikti jumtiņu noraus Mauritānija un pārsteigs Senegāla, kur sagaidīsim 2020.gadu! Šo sapni mēs lolojam jau teju 10 gadus - ceļot ar māju uz riteņiem, savu māju! Mēs esam pēdējos mēnešus nepaguruši strādājuši, lai šo ideju realizētu. Kaspars jau teju vairs neguļ un es mēģinu nekrist panikā, jo viss vēl nav gatavs mūsu aizbraukšanai. Taču tas spēks, kas ir mūsos, kad darām kopīgu lietu, ir neizmērojams, šie ir mani cilvēki, mans visums, ar kuriem es varu doties līdz pasaules tālakajai malai. Māju Kaspars ir būvējis pats ar draugu palīdzību, viņa rokas ir tulznās un krāsa no tām kādu brīdi nebūs nomazgājama, Amēlija vairākas dienas no rīta līdz vakaram siltināja kemperi, savukārt es esmu pārvarējusi savas bailes un uzrunājusi uzņēmumus sadarbībai, reizēm tu viens pats nevaru piepildīt sapņus, vajadzīga komanda," raksta Virsnīte.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Viņa arī piebilst, ka ceļojumam varēs sekot līdzi sociālajos tīklos, kur ģimene aktīvi dalīsies ar piedzīvoto.

Tikmēr cilvēki komentāros neskopojās ar komplimentiem un pauda apbrīnu par šādu drosmi un uzdrīkstēšanos.

"Jūs esat tik drosmīgi! Man tāds prieks, sekosim līdz katram poustam. Lai viegls, gaisīgs ceļavējš!" teikts kādā komentārā.

Jau vēstīts, ka vasaras beigās populārā raidījuma "Māmiņu klubs" ilggadējā vadītāja Kristīne Virsnīte paziņoja, ka turpmāk raidījumu vairs nevadīs un nodosies radošām aktivitātēm. "Māmiņu klubu" turpmāk vada Rūta Dvinska.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:21

Jaunākās diskusijas