Skulme publiski pateicas Kivičam

tautaruna.lv 9.novembris 2019, 15:50
 
facebook.com/ Liene Skulme
Šodien savu pirmā gada attiecību jubileju svin pašmāju slavenības Liene Skulme un Andris Kivičs. Jau no rīta visai mīļus vārdus sirdsdāmai veltījis Andris. Pēcpusdienā savus pateicības vārdus publicēja arī Liene.

"Nesen kāda jauka meitene zem mūsu ar Andra fotogrāfijas, kurā mēs dziedam, pierakstīja: "Lai katram izdotos atrast līdzās cilvēku, uz kuru skatīties tā kā Liene skatās uz Andri." Paldies, kā pamanīji. Jā, mēs abi viens uz otru ne tikai tā skatāmies, bet skatāmies arī dzīvē vienā virzienā. Viņš. Mana pasaule - ik dienu, ik sekundi un mirkli," raksta Liene.

"Tu mani esi atklājis no jauna, Sirsniņ. Kā sievieti un cilvēku. Es beidzot zinu, kas ir mīlestība, patiesas attiecības, īsta dzīve un, jā, es pati. Pateicoties Tev. Mēs viens otrā esam atraduši sevi, un tā ir liela laime. Atrast otru tādu pašu kompanjonu, ar kuru dzīvē iet caur uguni un ūdeni, būt līdzās labos un grūtākos brīžos, tas ir nenovērtējami - to nenopirkt ne par kādu naudu," uzsver mūziķa mīļotā.

"Mīlu Tevi no sirds, Sirsniņ. Cik ļoti, to nevar līdz galam izteikt vārdos, tikai sajust. Ir patiesa laime mīlēt Tevi un būt kopā ik dienas. Saprast un sajust tikai mums zināmas un saprotamas lietas. Mūsu mazie noslēpumi un lielie sapņi. Man ir paveicies, ka esmu Tevi satikusi. Tu esi labākā dāvana, ko dzīves laikā kā sieviete esmu saņēmusi, un sargāšu to visu mūžu. Paldies, ka man esi un tieši tāds, kāds esi. Mīlu Tevi vairāk kā vakar. Šis mūsu pirmais kopīgi pavadītais gads ir mūsu dzīves sākums."

Kā zināms, tad abu pirmais kopābūšanas gads bijis notikumu pilns. Abi ne vien atpūtušies ārzemēs, bet paspējuši iekulties dažādos skandālos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas