Aktierim Andrim Bulim skarbs viedoklis par notiekošo LNT

tautaruna.lv 9.novembris 2019, 10:37
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Piektdien mediju grupa "All Media Baltics" paziņojusi par telekanālu TV3 un LNT ziņu dienestu apvienošanu. Ņemot vērā, ka vismaz Latvijas mērogā tas ir gana liels notikums, savs viedoklis par šādu notikumu attīstību ir arī aktierim Andrim Bulim.
"Vienkārši, visu acu priekšā aizver latviski raidošu kanālu ar kvalitatīvu ziņu veidojošu komandu," tā par ziņu dienestu apvienošanu un atsevišķu darbinieku atlaišanu mikroblogošanas vietnē twitter izteicies aktieris Andris Bulis.

"Manipulēt ar mums kļūs vēl vieglāk. Patiesību noslēpt vieglāk. Problēmas noslēpt vieglak ... tad jau arī dzivot tumsā vieglāk," uzsver kultūras jomas pārstāvis.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka jau piektdien atsevišķi LNT ziņu dienesta darbinieki informēti par darba attiecību pārtraukšanu. LNT rīta informatīvā raidījuma "900 sekundes" producente Dana France apstiprināja, ka darba attiecības ar uzņēmu ir pārtrauktas. "Darbs uzteikts bez pamatojuma un bez paskaidrojumiem," uzsvēra France, piebilstot, ka ir izmaksāta atlaišanas kompensācija.

France pauda, ka, viņasprāt, uzņēmuma vadībai gan būtu jāsniedz paskaidrojumi par darba attiecību pārtraukšanas iemesliem.

"LNT ziņu dienests ir lieliska komanda, domāju, ka spēcīgākā Latvijā. Ir ļoti skumji, ka viss tiek izārdīts," vērtēja France, kura raidījuma producentes amatā strādā kopš tā izveidošanas 2004.gada oktobrī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas