Mūziķis Kriss Brauns sarīko drēbju tirgu un pamatīgi sadusmo fanus

tautaruna.lv 11.novembris 2019, 3:01
 
Reuters / Scanpix/LETA
Mūziķis Kriss Brauns sociālajos medijos paziņoja, ka par saprātīgām cenām izpārdos savas dizaineru radītās drēbes, vēsta raidorganizācija BBC

Mūziķis sociālajos medijos saviem sekotājiem pavēstījis, ka rīkos savu dizaineru radīto drēbju izpārdošanu pie savas mājas Losandželosā.

Simtiem cilvēku pulcējās pie mūziķa mājas, veidojot garas rindas. Diemžēl daudzi mantu tīkotāji netika pie cerētā guvuma, jo dienas beigās daudziem tika lūgts doties prom. Cilvēki bijuši ļoti neapmierināti par notiekošo, jo daudzi pavadīja garajā rindā pat 10 stundas.

Kāds no faniem ar medija palīdzību uzrunā dziedātāju: "Es novērtēju, ka tu sniedz mums iespēju iegādāties tavas drēbes. Bet 10 stundas, vecīt?" Kāda sieviete norādā, ka visu dienu ir pavadījusi gaidot rindā un pie ieejas viņai paziņots, ka drēbju tirgus tiek slēgts.

Kriss Brauns gan apsolījis faniem, ka viņa mantu izpārdošana turpināšoties.

View this post on Instagram

A post shared by BBC News (@bbcnews) on

Kristofers Moriss Brauns ir amerikāņu reperis un aktieris. 2005. gada beigās Brauns izdeva savu debijas albumu "Chris Brown". Tas iekļuva Billboard Hot 100 topa 1. vietā pateicoties singlam "Run It!". Singls "Kiss, Kiss" no mūziķa otrā albuma tika nominēts Grammy balvai kā labākā repa dziesma.

Mūziķis ir bēdīgi slavens ar savu agresivitāti. 2009. gadā viņš piekāva savu tā brīža partneri dziedātāju Rianu, bet 2016. gadā kāda sieviete apsūdzēja Braunu fiziskā vardarbībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas