Rūta Dvinska dalās ar nelāgu bērnības pieredzi

tautaruna.lv 8.novembris 2019, 19:03
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Rūta Dvinska
Televīzijas raidījumu vadītāja Rūta Dvinska ir aktīva sociālo tīklu lietotāja un bieži tajos dalās ar savu personīgo pieredzi. Šoreiz sieviete atklājusi starpgadījumu ar auskaru.

Dvinska stāsta, kā 9 gadu vecumā savainojusi ausi kāda pasākuma laikā.

"Kad biju maza meitene, apmeklēju tā brīža aktuālāko pasākumu jeb Olgas disenīti! [...] Traku deju apreibināta (patiešām, tikai deju, man bija apmēram 9 gadi), kā jau tas mēdz notikt, nenokontrolēju situāciju un sapinos kādas citas meitenes garajos matos. Tālāk drāma pēc pilnas programmas - mati acīs, kritiens, izrādās mati aizķērušies arī aiz mana auksara, katra panikā rāvāmies uz savu pusi un uz pusēm bija arī mana austiņa. Auskaru izņēmu neattaisot!" ar nepatīkamo starpgadījumu dalās Dvinska.

Viņa atklāj, ka incidents bijis ļoti sāpīgs un, lai gan auss ļipiņa esot sadzijusi, rēta joprojām ir palikusi.

Tomēr vēlāk sieviete ausis izdūrusi vēlreiz. "Caurdūru ausis vēlreiz, bet kosmetoloģe jauno caurumu ‘ietaisīja’ tieši rētā, kā rezultātā, laikam ejot, rēta no jauna pārplīsa un reiz, aizejot uz zaļumballi ar smagākiem auskariem, atnācu mājās bez tiem, tikai šoreiz tas nesāpēja, jo rēta jau nav dzīvi audi," atklāj Rūta.

Šobrīd viņa izvēlas nēsāt klipšus, taču smej, ka "atrast skaistus un ērtus klipšus ir grūtāk kā labu vīru".

View this post on Instagram

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

Rūta Dvinska ir televīzijas raidījumu vadītāja. Nesen viņa kļuva par raidījuma "Māmiņu klubs" jauno vadītāju, nomainot tā ilggadējo vadītāju Kristīni Virsnīti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas