Slavenu pašmāju fotogrāfu pārsteidz atradums zem auto motora pārsega

tautaruna.lv 9.novembris 2019, 15:40
 
Gints Ivuškāns/ F64 Photo Agency
Slavenais un reizē skandalozais latviešu fotogrāfs kārtējo reizi sociālajā tīklā facebook pastāstījis par saviem ikdienas piedzīvojumiem.

Ierakstā, kas publicēts pirms dažām nedēļām viņš vēsta, ka kādā rītā viņa mamma devusies uz mašīnu, lai dotos uz darbu. Viņai sekojis arī Aleksandra suņu meitene vārdā Berta, kura ar skaļu riešanu un rūkšanu norādījusi uz mašīnu.

"Mamma ielika somas bagāžniekā un gribēja atvērt savas durvis, bet Berta neļāva! Rēja, skatījās uz mammu un ātri apskrēja apkārt mašīnai. Ļoti aizdomīga uzvedība. Labi. Atvērām kapotu un bijām šokā," sociālajā tīklā facebook raksta fotogrāfs.

"Uz motora ērti iekārtojies liels melns pūkains kaķis. Izskatījās ļoti neapmierināts ar tik lielu uzmanību. Berta arī šokā! Ieraudzīja kaķi un kamēr domāja ko darīt, melnais kaimiņš piespieda ausis pie galvas un aizmuka prom. Mamma pēc tam ilgi nevarēja nomierināties, jo viņai kolēģe vienreiz tādā veidā nogalināja kaķi, iedarbinot motoru. Tā Berta šodien izglabāja kaķītim dzīvi!"

Tiesa, šis nav pirmais šāda veida incidents, ko piedzīvojusi slavenība. Reiz Aleksandrs informēja, ka zem viņa auto motora pārsega "ievācies" sesks, kurš sagrauzis vadus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas