Skandalozo Kristīni Deimoni pamatīgi sanikno interneta komentāri par viņu

tautaruna.lv 10.novembris 2019, 16:30
 
facebook.com
Skandalozā dizainere Kristīne Deimone ir sašutusi par dažu dāmu izveidotajām grupām sociālajos tīklos, kurās tiek aprunātas slavenības. Vienā no šādām grupām viņa izlasījusi arī par sevi, raksta "skaties.lv".

Savu sašutumu par dāmu rīcību Kristīne ievietoja sociālā tīkla ”Instagram” stāstos. Skropstu meistare vēlētos no dāmām, kurām ir tik daudz brīvu mirkļu, iegādāties papildus laiku, jo viņai ar 24 stundām dienā ir par maz.

Kristīne iztirzā tos pāris komentārus, kurus dāmas veltījušas viņai un sāk ar komentāriem par lētajiem skaistumkopšanas saloniem, kurus viņa it kā, apmeklējot.

”Man nav laiks iet uz saloniem, es pat matus krāsoju pati. Neeju uz saloniem, kur nu vēl lētiem. Pirms mēneša nedēļu gāju pie daktera, lai kājām tūsku noņemtu, nekur citur neesmu bijusi,” sašutumu neslēpj Kristīne.

Aprunātājas uzskata, ka Kristīne ēd eļļainu ēdienu, kas neesot patiesība, jo viņa nepanes treknus pārtikas produktus. Tāpat skropstiņu meistare atvainojas, ka nav pajautājusi dāmām atļauju, vai var ēst, kā arī, publiskot sociālajos tīklos treknu ēdienu bildes.

”Labākais no visa ir šo dāmu teksts, ka es “atmazgāju” Krievijā naudu. Esmu divas reizes dzīvē bijusi Krievijā. Vienreiz uz skropstu likšanas apmācībām un otrajā reizē uz semināru. Pat es zinu, lai “atmazgātu naudu” uz Krieviju ir jābrauc reizi nedēļā,” dusmojas Kristīne.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas