Madara Kiviča dalās ar būtisku ieteikumu ikvienam

tautaruna.lv 6.novembris 2019, 13:17
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Fitnesa entuziaste un mūziķa Andra Kiviča sieva Madara Kiviča vietnē Instagram dalījusies ar ieteikumu, kas var noderēt ikvienam.
Madara dalās ar ieteikumiem, kā ražot prieku.

"1.) Miegs ir viena no svarīgākajām sastāvdaļām mūsu dzīvē. Naktīs man grūti iemigt, bet dienā (ja izdodas atrast tam laiku) piekopju to saucamo daynap un pat pēc 10 minūtēm jūtos enerģiska un mundra.

2.) Uzlabot fizisko formu. Ne vienmēr tai jābūt sporta zālei. Galvenais- lai tas sagādā prieku. Ķermenis un prāts par to pateiks paldies.


3.) Nostādīt mērķus. Pierakstīt dažādus mazos un lielos mērķus, termiņus. Tas veido disciplīnu un pēc katra mērķa sasniegšanas sevi palutināt.


4.) Saudzēt un mīlēt sevi. Mēdzam uzņemties pārāk daudz pienākumu, liela atbildība(arī man), tad izdegam un jūtamies kā žonglieris, kuram uz pirkstiem griežas pārāk daudz škīvju. Ir jāatrod brīdis sev, no pārstrādāšanās un lieka stresa darīsim sev pāri vēl vairāk.


5.) Būt iecietīgam, pieklusināt ego. Uzklausīt tuvākos, atbalstīt. Ne vienmēr mums prasa padomu, varbūt vēlas tikai to, lai kāds uzklausa. Šeit mans mīļais citāds - "Most people can hear. Few people can listen." Komunikācijas trūkums mūsdienās ir ļoti izplatīts. Cilvēki vienkārši vairs nesarunājas. Un kādēļ? Atbilde zināma.


6.) Saglabāt bērnu sevī. Smieties un jautroties nepiedien tikai bērnībā. Uzvesties reizēm muļķīgi un bērnišķīgi var un vajag arī pieaugušajiem. Tā mēs ražosim vairāk prieka un cerams, ka ar to aplipināsim arī citus.

7.) Izveidot ap sevi tādu kā ligzdiņu. Savu pasauli. Man vienmēr bijusi svarīga mājas sajūta. Es bez tās nejūtos harmonijā. Lai arī labi adaptējos dažādos apstākļos- mājas un meitas man ir viss. Un ne vienmēr mājas ir vieta, bieži tā ir sajūta."

View this post on Instagram

A post shared by Ma_DARA ♎ (@madara.kivica) on

Tikmēr komentāros Madaras sekotāji dalījušies pārdomās par viņas sacīto.

"Tik maz, bet tik daudz ir jāizdara, lai to prieku saņemtu. Ikdienas lietas un rūpes lielākoties pārņem vadību," teikts kādā komentārā.

"Punkts nr.6. Man reiz Elis teica - cik žēl ka cilvēki izaug, kļūst pieauguši un aizmirst būt priecīgi, aizmirst smieties. Mamma, cik labi ka tu to visu māki. Tas viss bija kaut kādas multenītes iespaidā, taču TIK patiesi," teikts vēlā kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka Madara ir aktīva Instagram lietotāja. Ikdienā viņa dalās gan ar dažādām atziņām, gan mirkļiem iz savas dzīves.

Nesen Madara soctīklos dalījās ar video, kurā bija redzama viņas un mūziķa Andra Kiviča jaunākā meita Kima. Video redzams, ka Kima sēž un skaļi prāto par bērnu zināšanām.

Kā iepriekš vēstīts, pērnā gada rudenī Kivičs paziņoja par aiziešanu no savas sievas Madaras, kura audzina abu meitas. Drīzumā abu laulība tiks šķirta oficiāli un Madara mainīs uzvārdu, kļūstot par Madaru Niperi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas