Meklē līgavu! "Saimniekšova" dalībnieks izsludina otro iespēju

tautaruna.lv 9.novembris 2019, 11:53
 
draugiem.lv/skaties.lv
Piektās ”Saimnieks meklē sievu” sezonas populārākie saimnieki Gunārs, Ilmārs, Oskars, Jānis un Vitālijs savu izvēli ir izdarījuši un to, vai izraudzītās līgavas kļūs par sievām, rādīs laiks. Taču kā klājas pārējiem Saimniekšova dalībniekiem? Par to raksta portāls "skaties.lv".
Sezonas noslēpumainākais vīrs - muzikants Māris no Kuldīgas skumji stāsta, ka no ar vēstuļu rakstītājām randiņus saorganizēt neizdevies.

”Zvanīju vienai rīdziniecei, bet diemžēl tā arī nepacēla klausuli. Tā ka joprojām esmu meklējumos, galīgi man neiet ar tām sievietēm.

Bet varbūt es varu izmantot iespēju un aicināt brīvās sievietes nekautrēties un sazināties ar mani, neatkarīgi no saimnieku šova?” iespēju izmantot vēlas Māris.

Mārim rakstīt var portālā ”Draugiem”, meklējot Māri Jasukaiti. ”Man gan pašam nav datora, bet pārbaudīšu no kaimiņienes datora,” apņēmības pilns ir saimnieks.

Jāpiebilst, ka populārais TV šovs "Saimnieks meklē sievu" tuvojas noslēgumam. Teju visi saimnieki ir izvēlējušies sev potenciālās līgavas, savukārt viens dalībnieks nolēma palikt kopā ar savu draudzeni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas