Spriņģe: Kādēļ policija vēl nav aizturējusi Kiviču?

tautaruna.lv 4.novembris 2019, 11:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Žurnāliste Inga Spriņģe mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies pārdomās par mūziķa Andra Kiviča un Lienes Skulmes attiecību "sāgu".

Spriņģe pauž neizpratni, kapēc Valsts policija neaiztur Andri Kiviču, iespējamās vardabības dēļ, kas vērsta pret Skulmi.

"Riebjas, ka arī es iesaistos diskusijā, bet nesaprotu, kādēļ

Valsts policija nav aizturējusi Kiviču? Ja sieviete pati noliedz vardarbību, ir taču liecinieki. EE policija uzsāka procesu pret ministru sitēju, lai gan sieva noliedza. Kad nositīs, būs - visi zināja, bet noskatījās?" raksta Sprinģe.
Twitter lietotāji metušies aktīvi diskutēt par Spriņģes rakstīto. Liela daļa pauž viedokli, ka Kiviča un Skulmes attiecības, tostarp, iespējamā vardarbība, ir vienkārši šovs.
"Visdrīzāk lētais šovs. Sākumā uzbur kautiņu, tad slēpšanos Liepājā, tad love story, abi atkal kopā, princis izglābis princesi no ļaunuma, šuves uz pieres pat ar lupu nesaskatīt un noslēgumā coming-out Fonteina klubā Liepājā. Kur visdrīzāk arī abi pirms tam plānoja visu ļembastu," teikts kādā komentārā.
Tikmēr vēl kāda twitter lietotāja piebilst: "Ja tas ir šovs, kurš demonstrē / popularizē vardarbību, tas ir vēl cūcīgāk."
Jāatgādina, ka iepriekš kļuva zināms, ka Kivičs divas reizes it kā fiziski esot iespaidojis Skulmi - izklaides centrā "Bowlero" un pie Nacionālā teātra. Pēc notikušā Liene it kā nogādāta slimnīcā, kur viņai uz pieres tika uzliktas šuves. Pēc tam viņa bija uz nedēļu pazudusi, taču Kivičam izdevās mīļoto atrast un abi atkal esot laimīgi kopā.
Jāpiebilst, ka par vardarbību abu starpā medijos tika vēstīts arī tad, kad pāris dzīvojis Spānijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas