Madara Kiviča pārsteidz ar ko "ērmīgu"

tautaruna.lv 30.oktobris 2019, 16:23
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Mūziķa Andra Kiviča sieva Madara sociālajos tīklos dalījusies ar foto un video, kuros redzama tikai peldkostīmā un cepurē iesildāmies un nododamies ziemīgai peldei.
"Man reizēm patīk darīt kaut ko ērmīgu, ko citi nedarītu. Man reizēm patīk uzģērbt kaut ko ērmīgu, ko citi nevilktu. Un man reizēm patīk patīk taisīt ērmīgas grimases, kuras citi netaisītu. Labi, es meloju. Man to patīk darīt BIEŽI. Tik patiesībā- esmu vienkārši #happy par ziemu! Gaiss -0,5°, ūdens +4°," publicēto attēlu un video komentē jaunā sieviete.

Komentāros cilvēkus pārsteidz Madaras uzdrīkstēšanās. "Citiem karstums spēj sniegt prieku un labsajūtu, bet citiem tas ir aukstums!" raksta kāda komentētāja.

View this post on Instagram

A post shared by Ma_DARA ♎ (@madara.kivica) on

Nesen Madara soctīklos dalījās ar video, kurā bija redzama viņas un mūziķa Andra Kiviča jaunākā meita Kima. Video redzams, ka Kima sēž un skaļi prāto par bērnu zināšanām.

Kā iepriekš vēstīts, pērnā gada rudenī Kivičs paziņoja par aiziešanu no savas sievas Madaras, kura audzina abu meitas. Drīzumā abu laulība tiks šķirta oficiāli un Madara mainīs uzvārdu, kļūstot par Madaru Niperi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:39

Jaunākās diskusijas