TV dīva Silova aizceļojusi uz pavisam vēsu vietu; dalās ar interesantām atziņām

Lelde Veinberga 23.oktobris 2019, 19:12
 
Oksana Džadana/F64 Photo Agency
"Kārtējo reizi savā dzīvē pārliecinos, pirms neesi redzējis, sajutis, bijis - nerunā lieki. Neatražo iepriekš dzirdētas frāzes un viedokļus," ierakstu Instagram iesāk TV dīva Maija Silova, kura aizceļojusi uz tālajiem Norvēģijas ziemeļiem, pilsētu Kirkenesu, kas ir pavisam netālu no Krievijas robežas.

"Esot ziemeļu-ziemeļos, ja paskatās kartē-viens no tālākajiem galamērķiem, kur Barenca jūra ieskauj klintis un mazpilsētu ar aptuveni 10K iedzīvotājiem (tostarp ap 50 nacionalitāšu pārstāvjiem, pēc sociālā darbinieka datiem) saproti, ka Tevi gaida krustvārda mīklas un absolūts prāta restarts.

* daudzi neslēdz durvis pat nāktī;

* ar īpašu cieņu izturas pret ēdienu, gatavot vairāk kā kompānija var "realizēt" nav ierasts.

*ēdienu Tev pasniegs, ja esi ielūgts lančā, pusdienās vai vakariņās;

* var ierasties viens pie otra bez aicinājuma, pat bez iepriekšēja telefonzvana (īpaša laipnība ir kafija, mūsu "vai vēlies kādu maltīti " ir retums);

* var piederēt miljonus vērta māja un mūsu izpratnē ekonomklases mašīna;

* daudzi pārsvarā dzer krāna ūdeni (bez filtriem);

* visi visu zina par katru komūnas biedru;

* dzīvojot mazpilsētā cilvēki brīvdienās vēl dodas uz tā saucamajām cabin (tas man bija pārsteigums, jo es nedefinētu šo pilsētu kā megapoli no kuras staujā ritma var nogurt un braukt uz vēl attālāku vietu, dažkārt klintīs pie jūras);

* nelielas mājiņas īre 30 kv metri tūristiem dažām dienām var pārsniegt Plaza Anthenee un GeorgeV cenu Parīzē par numuru;

*no novembra līdz februārim ir tumšs\

*mēdz teikt, ka ziemeļnieki ir raupji un sentimenti nav viņu dabā. Bet kā jau iedzimti mednieki, viņi jūt otru, kurš ir līdzās.

Nezinu vai tas ir viedums vai sirds gudrība, bet likās, ka apkārtējie rūpējas, lai man dienvidniekam-hihi)) nebūtu auksti. Tas mani pārsteidza līdz sirds dziļumiem," saka Maija.

TV dīva publicējusi arī fotogrāfijas no tālajiem Norvēģijas ziemeļiem. Vienā no tām redzams, ka viņa atrodas nepilnus 500 metrus no Norvēģijas-Krievijas robežas.

View this post on Instagram

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on

Maija Silova pazīstama kļuva kā televīzijas seja dažādos modes raidījumos, kur arī izpelnījās uzslavas par savu labo gaumi, izvēloties apģērbus.

Jau vēstīts, ka vasarā Maija bija devusies ceļojumā uz Grieķiju un ar saviem piedzīvojumiem dalījās arī soctīklos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas