Kivičs nosauc iemeslu, kāpēc atcelts koncerts VEF Kultūras pilī

tautaruna.lv 23.oktobris 2019, 14:37
 
instagram.com/ KivičsSkulme
Ar paziņojumu par to, kāpēc atcelts 24.oktobrī paredzētais Lienes Skulmes un Andra Kiviča koncerts VEF Kultūras pilī klajā nācis pats mūziķis.

"Uzmanību, paziņojums! 24.10 Kiviča&Skulmes koncertšovs "Es mīlu Tevi vairāk kā vakar"VEF kultūras pilī šobrīd ir atcelts, bet visdrīzāk pārcelts uz februāri un citu norises vietu.Iemesls - ir nobrucis pasākuma vizuālais noformējums jeb videoprojekcijas.Uzticējāmies videomāksliniekam, ka viss notiek kā runāts, taču vakar mēğinājumā nokonstatējām, ka darbs ir paveikts pavirši un absolūti neatbilst kvaltātei, kuru mēs būtu ar mieru akceptēt," savas bēdas klāsta A.Kivičs.

"Šovs bija patedzēts kā retrospektīvs atskats uz visiem šī gada crazy notikumiem, soc.tīklu skrīnšatiem, interesantākajiem iterneta komentāriem un gifiem,videomateriāliem, ko safilmējām visa gada laikā Latvijā, Vācijā,Spānijā un Portugālē, taču puisis mums neizprotamu iemeslu dēļ ,piemēram, 68 skrīnšatu vietā ir atstājis 30 viņaprāt "foršākos", manu 20 sek. monologu no Lisabonas policijas apgriezis uz 10.sek.,svarīgāko atstājot aiz kadra, kas vispār neatbilst scenārijam. Lai visu labotu, nepieciešama aptuveni nedēļa, jo viss esot jāsāk no sākuma. Varējām, protams,vienkārš nospēlēt akustisku jaunā albuma "Incidents" repertuāru, taču pasākuma aprakstā solījām ko vairāk un uzskatām, ka mūsu fani ir pelnījuši vislabāko. Biļešu nauda cilvēkiem šobrīd tiek atgriezta," uzsver dziedātājs.

"Atvainojamies visiem, kuri gaidīja.Paši esam apbēdināti. Tiekamies februārī, kad es personīgi sēdēšu klāt videomāsliniekam, koncerta videoprojekciju tapšanas procesa laikā.

Jau vēstīts, ka plašāka uzmanība par to, ka koncerts atcelts pievērsa pēc tam, kad kāda pāra fane medijiem nosūtīja vēstuli, kurā norādīja, ka nav informācijas par to, kāpēc uzstāšanās nenotiks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:39

Jaunākās diskusijas