Aija Strazdiņa pēc šķiršanās no Aigara Grāvera: Man ir jauna ģimene

Viktorija Gabrjuna 23.oktobris 2019, 17:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Pirms kāda laika kļuva zināms, ka mūziķis un grupas "Jumprava" solists Aigars Grāvers un producente Aija Strazdiņa nolēmuši šķirties. Aivas Alksnes materiālā "Es neesmu no cukura" izdevumā "Ieva" Aija atklāj, ka viņai jau izveidojušās jaunas attiecības.

Aija stāsta, ka lēmums par šķiršanos bijis abpusējs. Abi ar Aigaru šķīrušies tādēļ, lai būtu labāk. Tieši tā, viņasprāt, ir jāskatās uz šķiršanos, tāpēc Strazdiņa uzsver, ka ir laimīgi šķīrusies.

Aija neslēpj, ka šobrīd ir jaunās attiecības, kuras uzsāka laikā, kad laulības šķiršanas process jau bija sācies.

"Šajās attiecībās mēs esam divi spēcīgi cilvēki, un tas ir tas, ko esmu meklējusi, - ka otrs pieņem tavu aizņemtību un atbalsta, kad reizēm sapinies lietās, neko nevari pagūt un sēdi pa nakti augšā. Kad labums tiek dubultots un smagums dalīts uz pusēm. Tas ir tāds pašpietiekamības mirklis. Man ir jauna ģimene, un mēs esam pieauguši cilvēki un apzināmies, ka tas nav dažu mēnešu romāns," atklāta ir Aija.

Jāpiebilst, ka iepriekš arī Grāvers izteicies par laulības šķiršanu.

Aigars uzsvēra, ka šķiršanos uztver kā kārtējo paraugstundu, lai analizētu domātu, pārdomātu.

"Piekrītu Jurim Kulakovam, kurš apgalvo, ka laulība tiek slēgta debesīs. Un, ja tā, tad turpat notiek arī šķiršanās. Viens no austrumu gudrajiem ir teicis, ka šķiršanās ir garīga nomiršana, un es tam piekrītu. Jo ko tad man tagad darīt? Izšķirties, lai nomirtu? Nē taču, Es dzīvošu tālāk un ticu, ka mani vēl sagaida kaut kas labs un skaists," pauda Grāvers.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:54

Jaunākās diskusijas