FOTO! Kā aizskatuvē izklaidējas "Astro'n'out" Māras jaunākā atvase

Lelde Veinberga 21.oktobris 2019, 20:14
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Nedēļas nogalē grupa "Astro'n'out" aizvadīja savu otro jaunākās tūres koncertu Alūksnē. Kopā ar grupas solisti Māru Upmani-Holšteini bija arī jaunākā atvase Hanna un vīrs mūziķis Jānis Holšteins-Upmanis jeb Goran Gora.

Abi vecāki ļāva ieskatīties koncerta aizkulisēs - kā mammu atbalsta šogad dzimusī Hanna.

"Tikmēr @astronout_lv #multitūre Alūksnes koncerta aizskatuvē... vārtamies pa grīdu un tā," raksta Goran Gora, kurš abi ar meitiņu izklaidējas, kamēr mamma koncertē.

View this post on Instagram

A post shared by Goran Gora (@goran.gora) on

"Mana mīļā Hanna! Aizskatuvē. Bilde īsi pirms koncerta. Pateicīga par iespēju būt kopā šajā virpulī. Labi iekļāvās astro komandā!" savā Instagram lepni raksta Māra.

View this post on Instagram

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

Jau ziņots, ka ar koncertu Siguldā iesākās grupas Astro’n’out jaunāko albumu popularizējošā Multitūre - visas biļetes uz to bija izpārdotas jau pusotru nedēļu iepriekš.

Astro’n’out sestais studijas albums Multivitamīnu multipaka nāca klajā oktobra sākumā, un grupa gandrīz uzreiz metās koncerttūrē. Par astronautu gaitām un ne tikai par to saruna ar grupas līderi Māru Upmani-Holšteini, kura šogad kļuvusi ne tikai par vēl vienu albumu, bet arī par vēl vienu bērnu bagātāka - nu viņa ir trīs bērnu mamma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas