VIDEO: Reiniks Amerikā dara ko pārsteidzošu

tautaruna.lv 20.oktobris 2019, 17:02
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Dziedātājs Lauris Reiniks rudenī devies pāri okeānam uz Ameriku. Lai gan viņš atzinis, ka turp dodas ik gadu un jau pats varētu vadīt ekskursijas, Reinikam tomēr izdevies piedzīvot daudz ko jaunu. Vēl nesen viņš apmeklēja Savannu, ko sen jau bija vēlējies izdarīt, bet šoreiz mūziķis ļāvies izaicinājumam un kailām kājām mīcījis vīnogas.

"Dārgie draugi, jūs redzat, ko es daru? Es mīcu vīnogas!" video pie skatītājiem vēršas Reiniks. Viņš arī atklāj, ka, mīcot ogas, kājām paliekot auksti.

Lauris atsaucas arī uz 1980. gada itāļu romantisko komēdiju "Spītnieka savaldīšana", kurā Adriāno Čelentāno atveidotais varonis ar kailām kājām mīcija vīnogas.
View this post on Instagram

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Jau vēstīts, ka Latviešu mūziķis Lauris Reiniks kārtējo reizi devies pāri okeānam, lai rudens periodā paviesotos Kalifornijā.

Nesen dziedātājs savā Instagram profilā atklājis, ka Savanna ir pilsēta, kuru jau sen vēlējies apskatīt un beidzot viņam tas ir izdevies. Mūziķis pabijis arī pie slavenā soliņa uz kura sēdējis pats filmas "Forests Gamps" galvenais varonis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas