Uz kurieni pēc šķiršanās dodas fitnesa modele Paula Freimane?

tautaruna.lv 19.oktobris 2019, 15:23
 
Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency
Paula Freimane pēc šķiršanās no Pētera Rumpja, acīmredzot, gatavojas doties uz ārvalstīm. To iespējams secināt pēc sievietes pēdējā publicētā attēla sociālajā vietnē Instagram.

Šonedēļ sabiedrību pāršalca ziņa, ka Latvijā populārais fitnesa skaistuļi Paula Freimane un Pēteris Rumpis ir izšķīrušies. Drīz vien jau Pēteris manīts pie citas dāmas sāniem, bet Paula tikmēr turpināja apmeklēt sporta zāli un strādāt pie savas pavārgrāmatas.

Tagad jaunā sieviete publicējusi attēlu, kurā redzama pie Šeiha Zaida mošejas, kas atrodas Apvienotajos Arābu Emirātos, bet attēlu sieviete komentējusi ar vārdu "drīz".
View this post on Instagram

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

Pēc ziņām par šķiršanos un mediju intereses, saskaņā ar mediju "Skaties.lv", Freimane savā Instagram kontā publicēja nelielu komentāru: "Otrs cilvēks neatstāj man variantus! Šodien jau presē parādījās informācija, ka esam izšķīrušies un visu dienu tieku “bombardēta” ar jautājumiem - kas, kāpēc? Nedomāju, ka man jāskaidro - kāpēc, jo acīmredzot, ja šķiršanās ir bijusi, tātad mums kopā nebija labi." Paula arī mierinājusi fanus, sakot, ka viņai viss kārtībā, viņa ir aizņemta ar savām lietām.

Paulai sociālajā tīklā Instagram ir vairāk nekā 83 000 sekotāju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:11

Jaunākās diskusijas