Zināms, kas, iespējams, noticis ar vienu no "Saimniekšova" preciniekiem

tautaruna.lv 18.oktobris 2019, 15:29
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Iespējams, šova "Saimnieks meklē sievu" skatītāji šajā sezonā visvairāk sekoja līdzi notikumiem precinieka Vitālija sētā, kur kā izrādās par viņa sirdi cīnījās ne vien trīs atbraukušās daiļavas, bet arī draudzene Laura. Lai gan liels bija daudzu pārsteigums par to, ka šova noslēgumā viņš izlēma turpināt attiecības ar jau iepriekš sastapto Lauru, vēl lielāks pārsteigums varētu būt tas, kas tad noticis ar pašu Vitāliju.
Pēc dalības spēlē Vitālijs ir nesasniedzams - saimnieks neatbild uz zvaniem, bet sociālajos tīklos publiskojis lakonisku vēstījumu: ”Liekat visi mani mierā.," raksta portāls "skaties.lv". Kā atklāj ”Saimnieks meklē sievu” producente Sandija Miezīte, Vitālijs pēc filmēšanās paziņojis šova veidotājiem, ka pamet Latviju. Viņš it kā plānojis doties strādāt uz Vāciju. Vai tā patiešām noticis nav gan pagaidām skaidrs.

Jau vēstīts, ka, piesakoties šovam, precinieks bijis juridiski brīvs vīrietis, tomēr kā vēlāk izrādījās, tad sākotnēji dāmām kā māsīca iepazīstinātā dāma Laura patiesībā ir meitene, ar kuru Vitālijas veidojis attiecības.

Iespējams, šis publiskais stāsts parādīs meitenēm, kuras dzīvo šādās attiecībās, cik naivi, stulbi un neticami tas izskatās no malas,” par to, ko sabiedrība iegūs no Vitālija stāsta, spriež Sandija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas