VIDEO: Mairis Briedis pārsteidz fanus ar neparastu vingrinājumu treniņā

tautaruna.lv 19.oktobris 2019, 13:15
 
Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency
Latvijas bokseris Mairis Briedis savā Instagram profilā publicējis video, kurā redzams vienā no treniņiem.

Video redzams, kā Briedis veic vingrinājumu ķermeņa muskulatūras nostiprināšanai. Netradicionālais vingrinājums izpelnījies plašu boksera sekotāju uzmanību.

Briedis šobrīd ir iekļuvis Pasaules boksa supersērijas otrās sezonas finālā. Tajā viņš cīnīsies ar kubieti Junieru Dortikosu, kuram pieder Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona josta. Abi bokseri šajā cīņā spēkosies arī par prestižo WBC jostu.

"Veselību un veiksmi, jo katra cīņa ir smaga un mēs neviens nezinam kāds var būt gala rezultāts," Mairim vēl kāds no sekotājiem.

View this post on Instagram

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on

Jau vēstīts, ka septembrī Briedis ticis pie jaunas automašīnas Porsche Cayenne Coupé, kas īpaša ar to, ka tas ir pirmais sporta auto starp apvidus klases automašīnām.

Briedis ir latviešu profesionālais bokseris. 2013. gadā, iegūstot pasaules čempiona titulu IBA (International Boxing association) versijā svarā līdz 90,7 kilogramiem, viņš kļuva par pirmo latvieti profesionālajā boksā, kurš kļuvis par pasaules čempionu kādā no svara kategorijām kādā no versijām.

2017.gada aprīlī Briedis kļuva par pirmo Latvijas bokseri, kurš ieguvis pasaules čempiona jostu, to paveicot prestižākajā Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā smagajā svarā. Šobrīd Brieža īpašumā ir Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona josta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas