VIDEO: Lēdija Gāga piedzīvo kaunpilnu mirkli koncerta laikā

Baiba Puriņa 20.oktobris 2019, 0:02
 
Laurent Vu/SIPA/SCANPIX/LETA
Pasaulslavenā māksliniece Lēdija Gāga piedzīvojusi apkaunojošu mirkli sava šova "Enigma" laikā Lasvegasā.
Šova laikā dziedātāja uzrunāja publiku un uz skatuves izsauca kādu no faniem. Dziedātāja sirsnīgi apskāva laimīgo fanu, taču nedaudz aizrāvās un centās viņam uzlēkt. Vīrietis zaudēja līdzsvaru un kopā ar mākslinieci nokrita no skatuves.

"Viss ir kārtībā," pēc kritiena koncerta apmeklētājus mierināja Lēdija Gāga. Viņa kopā ar fanu atgriezās uz skatuves, kur turpināja jokot par nelielo starpgadījumu. "Mēs esam kā Roza un Džeks no "Titānika"..." par incidentu jokoja zvaigzne.

Kritienu izdevās iemūžināt vairākiem šova apmeklētājiem un video izplatīts dažādos sociālajos tīklos. Taču dziedātājas fani lielākoties ir sajūsmā par Gāgas spēju pēc tāda kritiena atgriezties uz skatuves un visu uztvert ar humoru.

Stefānija Džoanna Andželīna Džermanota, plašāk pazīstama kā Lēdija Gāga (Lady Gaga), ir amerikāņu dziedātāja, dziesmu autore, mūziķe un aktrise. 2008. gadā viņa laida klajā savu pirmo studijas albumu "The Fame".

Tēlojusi galveno lomu filmā "Zvaigzne ir dzimusi" ("A Star Is Born"). Par šo lomu tika nominēta Amerikas Kinoakadēmijas balvai "Oskars" kā labākā aktrise galvenajā lomā. Par šai filmai sacerēto dziesmu "Shallow" (kopā ar vēl trim dziesmas autoriem) saņēma "Oskaru" kategorijā "Labākā dziesma".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas