Megana un Harijs atvainojas faniem par kļūdu soctīklu ierakstā

tautaruna.lv 20.oktobris 2019, 22:03
 
PPE/v.d. Werf/SIPA/SCANPIX/LETA
Pat karaļnama profesionālajai komandai gadās pārrakstīšanās kļūdas, kas nepaliek nepamanītas vērīgajiem faniem. Šoreiz tas noticis, publicējot ierakstu prinča Harija un Meganas Mārklas Instagram profilā, vēsta "E!Online".

Pat Harijs un Megana nav imūni pret kritiku sociālajos medijos.

Savā Instagram kontā Saseksas hercogi publicēja Meijas Endželu citātu. Pareizi citāts izskatās šādi: "Katru reizi, kad sieviete iestājas par sevi, to pat nezinot, nepretendējot uz to, viņa iestājas par visām sievietēm."

Taču acīgie fani pamanīja, ka publicētajā citātā ieviesusies kļūda un vārds "sieviete" uzrakstīts daudzskaitlī. "Man patīk! Bet pareizi ir "sieviete"," norādīts kādā komentārā. Daži sekotāji metušies aizstāvēt Mārklu, norādot, ka viņa pati to noteikti nav rakstījusi.

Pēc "vētras" komentāros Saseksas hercogu sociālo mediju komanda pārpublicēja citātu pareizi un atvainojās sekotājiem: "Atvainojamies par kļūmi un liels paldies visiem, kuri mums uz to norādīja! Mēs ceram, ka dalīsieties ar šiem iedvesmojošajiem Meijas Endželu vārdiem."

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Meija Endželu bija amerikāņu autore, dzejniece, dejotāja un dziedātāja. Vislabāk pazīstama ar autobiogrāfijām, kurās uzmanība tiek koncentrēta uz bērnību un agrīno pieaugušās pieredzi. Ar saviem iedvesmojošajiem literārajiem darbiem un publiskajām runām melnādainā amerikāniete deva lielu ieguldījumu cīņā, lai pārvarētu dzimumu un rasu diskrimināciju ASV.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas