Viktorija Bekhema atklāj, kā sarkanvīns viņai palīdz uzturēt lielisku fizisko formu

Baiba Puriņa 20.oktobris 2019, 23:03
 
REUTERS/ SCANPIX/LETA
Četru bērnu māte un stila ikona Viktorija Bekhema britu raidījumam "This Morning" atklājusi savus skaistuma noslēpumus. Viens no tiem pārsteidzis, vēsta "Daily Mirror".

Futbolista Deivida Bekhema sieva atklājusi, ka viņai lielisko fizisko formu palīdzot uzturēt tieši sarkanvīns.

Viktorija arī atklājusi, ka ikdienā dzer ļoti daudz ūdens: "Patiesā veiksmes atslēga ir uzņemt šķidrumu. Es sev iestāstu, ka dzert sarkanvīnu ir ļoti labi. Esmu to kaut kur dzirdējusi un domāju, ka to apgalvoja kāds no vīnu industrijas. Taču man tas patīk, tāpēc es to lietoju."

45 gadus vecā Bekhema arī atklāja, ka cenšas pēc iespējas biežāk nodarboties ar fiziskām aktivitātēm. "Mans plāns bija kļūt par dejotāju, taču viss mainījās. Tāpēc man vienmēr svarīgi ir nodarboties ar sportu un dejošanu. Es to izbaudu. Uzlieku savu iecienītāko mūziku un dejoju, kas man liek justies labi."

Bekhema arī atklājusi, ka viņas ikdienas skaistumkopšanas rutīna nav īpaši mainījusies kopš grupas "Spice Girls" laikiem. "Mēs visi esam dažādi. Mēs tikai vēlamies prieku un izskatīties tik labi, cik vien iespējams," pauž Bekhema. Viņa apgalvo, ka 45 gados jūtas pašpārliecinātāka, nekā jebkad iepriekš. Viņa neslēpj, ka jaunībā ir vairāk satraukusies par savu izskatu.

Viktorija raidījumam arī atklājusi detaļas par savu laulību ar Deividu Bekhemu. Viņa norādīja, ka šobrīd abi pilnībā koncentrējas uz saviem četriem bērniem. Viņa arī atzina, ka Deividā iemīlējusies no pirmā acu uzmetiena.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas