FOTO, VIDEO: Skat, kā Skulme un Kivičs divvientulībā bauda rudeni

tautaruna.lv 17.oktobris 2019, 18:19
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Skandalozais šovbiznesa pāris Liene Skulme un Andris Kivičs turpina izbaudīt laiku divatā un, spriežot pēc sociālajos tīklos publicētajiem attēliem, devušies uz Pāvilostu.

Mīlnieki ne tikai devušies sēņot, bet arī pabijuši Pāvilostas molā.

"Viņa iet bekot," rakstīts komentārā pie attēla, kurā Skulme redzama smaidoša mežā, turot rokās lielu plastmasas spaini un nazīti. Jau vēstīts, ka nesen Skulme sociālajos tīklos dižojusies ar mežā atrastu baraviku.
View this post on Instagram

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

"Kad jūra ir līdz ceļiem," komentēts attēls, kurā Skulme redzama uz mola.

View this post on Instagram

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Pāris savā Instagram kontā publicējis arī video, kurā Liene redzama bezbēdīgi pastaigājamies pa molu, bet aizkadrā Andris komentē: "Aiziet Lieņuks gumijniekos pa Pāvilostas molu."

View this post on Instagram

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Jau vēstīts, ka pirms vairākām nedēļām kāds aculiecinieks vēstīja par Skulmes un Kiviča starpā notikušu konfliktu, pēc kura Lienei it kā pārsista piere. Pēc publiskā skandāla, kurā iesaistītājās arī Lienes tuvinieki, Skulme vairāk nekā nedēļu bija pazudusi, bet vēlāk Kivičs it kā esot viņu atradis psihiatriskajā slimnīcā, kur Skulmi bija ievietojuši tuvinieki. Liene atteikusies no tuvinieku piedāvātā patvēruma un pēc vairāk nekā nedēļas ilgas "slēpšanās" nolēmusi atgriezties pie Andra. Šobrīd abi nodevušies jaunu dziesmu radīšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:56

Jaunākās diskusijas