VIDEO: Šomase parāda, kā izdzied visas dienā uzņemtās emocijas

tautaruna.lv 18.oktobris 2019, 3:01
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Dziedātāja un bērnu un jauniešu radošās studijas vadītāja Liene Šomase sociālajā tīklā facebook publicējusi video, kurā parāda, kā ar dziesmas palīdzību izdzied visas dienā uzņemtās emocijas.
"Šodien ir forša diena, un es izdomāju, tā kā man rīt agri jāceļas, noslēgt šo vakaru ar kaut ko foršu. Šo dziesmu neesmu dziedājusi kādus divus gadus. Bet, ja visu dara ar mīlestību, tad viss sanāk," pirms dziesmas izpildīšanas saka māksliniece.

Jau vēstīts, ka pirms kāda laika Lienes dzīvē gadījies kāds ļoti neparasts notikums. Televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» sarunu raidījumā «Starp mums runājot» viņa atklāja, ka galvas smadzeņu satricinājumu guvusi melna kaķa dēļ, kas Mežaparkā no terases uzkrita tieši dziedātājai uz galvas.

«Acīmredzot tā vajadzēja notikt, jo bija lemts. Esmu vesela. Viss ir kārtībā. Pēc šā atgadījuma vairāk skatos uz augšu. Varbūt iepriekš ikdienā ne tik ļoti skatījos augšup. Cilvēki pa ceļu iet, vienkārši galvu noliekuši un skatās zem kājām, bet reizēm ir jāpaskatās arī uz augšu. Varbūt tā bija zīme no augšas!? Es mācītājam Andrejam Mediņam arī šo atgadījumu izstāstīju, kad biju vasaras nometnē bērniem ar īpašām vajadzībām, kur piedalos jau 12 gadu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:04

Jaunākās diskusijas