Blogeris Jaroslavs Barišņikovs aizved savu puisi ceļojumā uz Stokholmu

tautaruna.lv 16.oktobris 2019, 19:46
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs dalījies ar iespaidiem par īso ceļojumu Stokholmu, Zviedrijā, ar prāmi. Par ceļabiedri Jaroslavs ņēmis savu puisi Kārli.

"Pagājušonedēļ devāmies uz Stokholmu ar Tallink lai pavēdinat galvu un salauzt ierasto rutīnu. Man šīs bij otrais brauciens, Kārlim pirmais.

Un protams, abi bijām mazliet uztraukušies, vai mūs nepiemeklēs jūras slimība. Šūpošanās bija, slimības nē. Daudz ēdienu un dzērienu bija, silti? - galīgi nē.

Stokholmā dabujām saulīti, bet nu ziemeļos gaidīt kurortu ir tā pat ka braukt uz Āfriku pēc sniega. Sešu stundu laikā paguvām apskatīties mazliet pilsētas, apmeklējām karalisko pili, nomainijām trīs metro līnijas lai beidzot dzīvē redzēt unikālās metro stacijas. Window shopping pēc @celine , @prada , @bottegaveneta u.c. zīmoliem beidzās ar lunch @starbucks (protams). Un jau mums bij jādodas uz prāmja atpakaļ," pastāta Jaroslavs.

View this post on Instagram

A post shared by Yaroslav Barishnikov (@yaroslavbrshnik) on

Jau ziņots, ka ekscentriskais Jaroslavs "STV Pirmā!" raidījumā "Starp mums runājot" atklājis, ka ir gatavs ar savu mīļoto vīrieti Latvijā iestūrēt laulības ostā un veidot ģimeni. Barišņikovu saista romantiskas attiecības ar Kārli Sīli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas