Režisors Alvis Hermanis ar sievu svin apaļu kāzu jubileju

tautaruna.lv 16.oktobris 2019, 18:56
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Teātra režisors Alvis Hermanis kopā ar sievu aktrisi Kristīni Krūzi šodien svin kāzu jubileju. Pāris jau 12 gadus ir kopā.

Par svinīgo dienu režisors vēsta vietnē Instagram.

"Šodien kāzu jubileja. 10 gadi. Mīlestība, kas gāž no kājām. Jeb kūka, kas nekad nebeidzas," pie paša iemūžināta video, kur kādā āra terasē zvirbulēns mielojas ar kūku, raksta A. Hermanis.

View this post on Instagram

A post shared by Alvis Hermanis (@alvishermanis_official) on

Savukārt septembrī savā Instagram profilā atziņas par cilvēku savstarpējām attiecībām rakstīja Kristīne: "Pie visa labā ātri pierod. Diemžēl arī attiecībās. Partneri pakāpeniski tik ļoti pierod pie otra pozitīvajiem vērtējumiem, darbībām un attieksmes, ka sāk to uztvert kā kaut ko pašsaprotamu, principā - neievērot. Toties ļoti asi reaģē uz jebkādām negatīvām izpausmēm no otra puses. Un tad pēkšņi jebkura cita cilvēka pat visniecīgākie uzmanības apliecinājumi liekas kaut kas grandiozs. Tas nekas, ka vīrs katru nedēļu ziedus dāvina, uz restorānu ved, vai sieva gludina Tavus kreklus, tīra māju, menidžēšana bērnus un vēl kaut kādā neticamā veidā pamanās arī labi izskatīties. Bet toties, kā tas kolēģis šorīt man durvis atvēra un palaida pa priekšu! Un vēl apjautājās, kā es jūtos! Un vēl uzsmaidīja!!! Lūk tādās lamatās ir tendence iekrist pāriem, kuri ilgu laiku ir kopā. Tāpēc - jābūt modriem un jāatgādina sev, ka otrs cilvēks nav kaut kas pašsaprotams! Es ceru, mīļais @alvishermanis_official , ka mūsu kopdzīves nu jau gandrīz 12 gados es neesmu kļuvusi par nepateicīgu."

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Kruze (@kruzekristine) on

Pāra laulībā dzimuši trīs bērni - septiņus gadus vecais Jāzeps, piecus gadus vecais Kajs Benjamins un 9 gadus vecā Elza Mētra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:24

Jaunākās diskusijas