Zavorotņuka atteikusies no brīnumvakcīnas, ar kuru ārstēja Friski

tautaruna.lv 18.oktobris 2019, 10:51
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas aktrises Anastasijas Zavorotņukas smagā diagnoze - smadzeņu vēzis - plaši tiek apspriesta medijos. Tā kompravda.eu parādījusies jauna informācija par viņas ārstēšanos.
Ar diagnozi - smadzeņu audzējs - cīnījās arī krievu dziedātāja Žanna Friske. Tiek atklāts, ka Friski centās glābt ar jaunu "brīnumvakcīnu", kas ietekmē imunitāti. Viena šī preparāta ampula maksā vairāk nekā 12 000 eiro.

Vakcīna darbojoties kā dopings. Tā pagarināja Friskes dzīvi, taču ne uz ilgu laiku.

Kā medijam pavēstīja Zavorotņukai tuvi cilvēki, ārsti piedāvā šo amerikāņu vakcīnu arī Zavorotņukai. Taču Krievijā pagaidām tādu zāļu nav, un Anastasijai nāktos lidot uz Ameriku. Anastasija un viņas ģimene no tā atteicās.

Zavorotņuku izmeklēja gan vācu, gan poļu ārsti, tomēr viņa izlēma ārstēties Krievijā.

Kā tika vēstīts iepriekš, pēc trīs nedēļu apskates ārsti ir nonākuši pie secinājuma, ka ar vēzi slimās aktrises Anastasijas Zavorotņukas audzēju, kas atrodas galvā, nav iespējams izoperēt.

Tāpat tika vēstīts iepriekš, ar vēzi slimā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka esot pamodusies no komas un sākusi patstāvīgi elpot.

Jau vēstīts, ka pēc nonākšanas klīnikā ar diagnozi "smadzeņu audzējs" aktrise Anastasija Zavorotņuka tika turēta medicīniskā komā. 15.septembrī Anastastija tikusi pieslēgta pie mākslīgās plaušu ventilācijas sistēmas, savukārt pēc tam viņa pati ieslīga dziļā komā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:51

Jaunākās diskusijas