Madarai Kivičai pēc šķiršanās vajadzējis apmeklēt terapeitu

tautaruna.lv 21.oktobris 2019, 9:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Mūziķa Andra Kiviča sieva Madara Aivas Kanepones materiālā "Ļoti gaidu šķiršanos" izdevumā "Ieva" atklāj, ka pēc šķiršanās no Andra meklējusi palīdzību.
Madara atklāj, ka pagājušajā rudenī, kad Kivičs paziņoja, ka aiziet no Madaras pie Lienes Skulmes, viņa divus mēnešus apmeklēja terpeitu.

Viņa gan uzsver, ka apmeklējusi terapeitu nevis pašas šķiršanās dēļ, bet gan tāpēc, ka šķiršanās bijusi publiska un tajā bija daudz melu un ļoti liela cietsirdība.

"Tad pienāca brīdis, kad man vispār nebija atbalsta un vienai kļuva ļoti grūti. Bija jāsāk tēlot bērnu priekšā - jo bērniem vajag priecīgu mammu, bet mamma to īsti nespēj. Likās, ka dzīvē pazūd prieks," saka Madara.

Viņa piebilst, ka ikdienā smaidīja, bet, kad palika mājās viena, tad viss piedzīvotais mācās virsū. Tāpēc viņa saprata, ka nepieciešama palīdzība.

Taču pēc tam, kad terapeite esot pateikusi, vai nebūtu vieglāk vienu bērnu audzināšanai atdot otrai pusei, Madara nolēma, ka uz seansiem vairs neies.

Pēc tam kļuva vieglāk, tika mainīta dzīvesvieta, kur sākās jauna dzīve.

Jāatgādina, ka iepriekš Madara sociālajos tīklos bija publicējusi vēstījumu, kurā uzsvēra, ka šķiršanās ar Andri bija labākais lēmums.

"Es esmu uzsākusi jaunu dzīvi ar savām meitiņām, jūtos tajā komfortabli, esmu noticējusi patiesām jūtām. Vēlos to sargāt.

Mana pagātne paliks manā pagātnē. Mūsu kopīgais ceļš tika noiets un šis stāsts ir beidzies jau gandrīz pirms gada. Šķiršanās process drīz būs beidzies. Un domāju, ka šis bija patiesībā labākais lēmums un notikumi(lai cik skarbi tika pieņemts un cik skarba bija rīcība), vienīgais, ko es vēlos saglabāt- ir cieņa un godīgums! Visupirms - pret sevi, pret meitām!" rakstīja Madara.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:32

Jaunākās diskusijas