Madara Kiviča: Šķiršanās ar Andri bija labākais lēmums

tautaruna.lv 18.oktobris 2019, 9:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Pirms kāda laika mūziķa Andra Kiviča sieva Madara sociālajos tīklos uzsvēra - šķiršanās ar Andri patiesībā bija labākais lēmums. Aivas Kanepones materiālā "Ļoti gaidu šķiršanos" izdevumā "Ieva" Madara stāsta, kāpēc tā teikusi.

Viņa gan neslēpj, ka viss notika ļoti nežēlīgi, bet tas bija pareizākais lēmums.

"Kad notika tas trakums, man sabruka ilūzija ne jau par vīru vai vīrieti - man sabruka ilūzija par ģimeni," pauda Madara.

Tagad gan viņa saprot, ka šajās attiecībās viņa nekad nebūtu atspērusies. Madara skaidro, ka Andris ir ļoti eksplozīvs un nepieņem pretēju viedokli un ja viņa teica, ko domāja, tas noveda pie problēmām. Tāpēc bieži vien nācās savu viedokli nolikta malā.

Tagad Madara ir sapratusi, ka viņai vajadzīga izaugsme, bet tajās attiecībās viņa nevarēja augt.

Kā tika vēstīts, laikā, kad bija pazudusi Liene Skulme, Kivičs publicēja jauku foto, kurā bija redzams kopā ar savām meitām. Vairāki cilvēki vērsās pie Madaras Kivičas, jautājot, vai Andris na atgriezies ģimenē.

"Mīļie cilvēki, atjautīgo komentāru autori un slepeno vēstuļu rakstītāji!
Lūdzu, nesūtiet man ik dienas ziņas par un ap mana teju bijušā vīra tēmām, par to, vai viņš atrodas pie manis un kas vispār notiek.
Man ir mana/sava dzīve un es distancējos no lietām, kas uz mani vairs neattiecas.
Es kā labsirdīgs cilvēks iespēju robežās varu paust viedokli, ja man to jautā, es cienu cilvēku par laiku, kas pavadīts kopā, par manām burvīgajām meitenēm.
Neizdariet aplamus secinājumus.
Es esmu uzsākusi jaunu dzīvi ar savām meitiņām, jūtos tajā komfortabli, esmu noticējusi patiesām jūtām. Vēlos to sargāt.

Mana pagātne paliks manā pagātnē. Mūsu kopīgais ceļš tika noiets un šis stāsts ir beidzies jau gandrīz pirms gada. Šķiršanās process drīz būs beidzies. Un domāju, ka šis bija patiesībā labākais lēmums un notikumi(lai cik skarbi tika pieņemts un cik skarba bija rīcība), vienīgais, ko es vēlos saglabāt- ir cieņa un godīgums! Visupirms - pret sevi, pret meitām!" rakstīja Madara.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:59

Jaunākās diskusijas