Madara Kiviča: Andris pateica, ka vēlētos atpakaļ savu iepriekšējo dzīvi

tautaruna.lv 16.oktobris 2019, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Mūziķa Andra Kiviča sieva Madara Aivas Kanepones materiālā "Ļoti gaidu šķiršanos" izdevumā "Ieva" atklāj, ka laikā, kad bija pazudusi Liene Skulme, Madarai ar Andri bija atklātas sarunas.

Madara neslēpj, ka bijusi šokēta par to attiecību modeli, uzzinot, ka iespējams, Kivičs fiziski iespaidojis Lieni Skulmi un uzsver, ka viņiem bija pilnīgi citas attiecības.

"Tagad, kad tā meitene pēc incidenta bija pazudusi, es atkal Andrī redzēju to iepriekšējo cilvēku. Mums bija atklātas sarunas, un es dzirdēju tos vārdus, kurus man vajadzēja dzirdēt.

Visi apkārtējie sen ir teikuši, ka ar mani kopā viņš auga, bet tagad grimst. Tagad es priecājos, kad viņš pateica, ka vēlētos atpakaļ iepriekšējo dzīvi un ir noguris," atklāja Madara.

Vina gan uzsver, ka šo cilvēku ir palaidusi vaļā un drīz - pēc pāris nedēļām - abi būs šķirti arī oficiāli.

Jāatgādina, ka nesen medijus pāršalca informācija, ka Kivičs divas dienas pēc kārtas esot fiziski iespaidojis Skulmi. Konflikts starp abiem izcēlās gan izklaides centrā "Bowlero", gan pie Nacionālā teātra.

Pēc šī publiskā skandāla, kurā iesaistītājās arī Lienes tuvinieki, Skulme vairāk nekā nedēļu bija pazudusi, bet vēlāk Kivičs it kā esot viņu atradis psihiatriskajā slimnīcā, kur Skulmi bija ievietojuši tuvinieki. Liene atteikusies no tuvinieku piedāvātā patvēruma un pēc vairāk nekā nedēļas ilgas "slēpšanās" nolēmusi atgriezties pie Andra Kiviča.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas