Anastasijas Zavorotņukas ģimene beidzot apstiprina: Viņa ir smagi slima

tautaruna.lv 15.oktobris 2019, 14:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas aktrises Anastasijas Zavorotņukas ģimene nākusi klajā ar atzīšanos. Instagram izveidotajā profilā, kas veltīts Zavorotņukas atbalstam, publicēts paziņojums no Zavorotņukas ģimenes, RAKSTA "7DAYS.RU".

Tiek uzsvērts, ka informācija profilā tiek publicēta tikai ar Zavorotņukas ģimenes atļauju.

Baumas, ka Anastasija cīnās ar smagu slimību, ir apstirpinājušās.

Taču daudz kas no tā, kas tika apgalvots medijos, nav patiesība.

"Informācija visiem, kas nav vienaldzīgi. Anastasija tiešām tagad ārstējas. Taču viņa nekad nav bijusi komā vai pieslēgta pie māklsīgās plaušu ventilācijas iekārtas, nav zaudējusi atmiņu, viņa nav paralizēta. Tas ir izdomājums. Patiesība ir tāda, ka ir slimība un ir mērķis to uzveikt. Mēs nelūdzam neko, tikai lūgšanas no cilvēkiem, kas jūt līdzi, un cieņu pret tuvākajiem, kas nevēlas atklāt slimības detaļas - tas ir personiski," teikts paziņojumā.

Kā tika vēstīts iepriekš, pēc trīs nedēļu apskates ārsti ir nonākuši pie secinājuma, ka ar vēzi slimās aktrises Anastasijas Zavorotņukas audzēju, kas atrodas galvā, nav iespējams izoperēt.

Tāpat tika vēstīts iepriekš, ar vēzi slimā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka esot pamodusies no komas un sākusi patstāvīgi elpot.

Jau vēstīts, ka pēc nonākšanas klīnikā ar diagnozi "smadzeņu audzējs" aktrise Anastasija Zavorotņuka tika turēta medicīniskā komā. 15.septembrī Anastastija tikusi pieslēgta pie mākslīgās plaušu ventilācijas sistēmas, savukārt pēc tam viņa pati ieslīga dziļā komā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas