FOTO: Rešetins sajūsmina sekotājus ar nostalģisku foto

tautaruna.lv 14.oktobris 2019, 18:15
 
Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency
Aktieris Intars Rešetins patīkami pārsteidzis savus Instagram sekotājus, publicējot attēlu no seriāla "Likteņa līdumnieki" uzņemšanas, kurā redzams kopā ar kolēģi Ingu Alsiņu.

Publicētajā fototgrāfijā abi aktieri redzami savos seriāla tēlos - Mirgas un Edgara. Aktieri ar grima palīdzību padarīti krietni vecāki.

Rešetins foto komentējis: "Sen senos laikos.."
View this post on Instagram

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

Komentāros cilvēki neskopojas ar komentāriem par seriālu un daudzi to pat atzīst par savu iecienītāko. "Žēl,ka nav turpinājuma,kolosāls seriāls!! Un visi jūsu tēlojumi super,vismīļākais seriāls," raksta kāds komentājs.

Likteņa līdumnieki ir latviešu televīzijas seriāls, kas tika pārraidīts Latvijas Televīzijā no 2003. līdz 2008. gadam. Seriāla sižets sekoja Nārbuļu dzimtas vēsturei laika posmā no 1885. gada, kad barons izprecina pavesto istabmeitu, pūrā dodot zemi, cauri visiem 20. gadsimta notikumiem Latvijas vēsturē līdz pat mūsu dienām — 1995. gadam.

Seriāls uzņēmts pēc rakstnieka Vladimira Kaijaka romānu "Enijas bize", "Zem Marsa debesīm", "Nārbuļu dēli" un "Mantinieki" motīviem.

Seriālā filmējušies daudzi pazīstami Latvijas aktieri - Ieva Pļavniece, Egīls Melbārdis, Ainārs Ančevskis, Kaspars Znotiņš, Mārci Maņjakovs, Maija Apine, Lāsma Kungrēna un daudzi citi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas