Atklāts, kas Meganas un Harija kāzās apdraudēja mazās Šarlotes dzīvību

tautaruna.lv 13.oktobris 2019, 11:29
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
2018.gada maijā miljoniem cilvēku visā pasaulē sekoja ASV kinoaktrises Meganas Mārklas un britu prinča Harija kāzām. Lai gan pēc svinīgās ceremonijas netrūka komplimentu par skaisto kāzu kleitu, ziediem un ceremoniju, izrādās, ka netieši svinīgajā ceremonijā apdraudēta mazās princeses Šarlotes un citu ziedu meiteņu dzīvība.
Kā vēsta izdevums "Express", tad Meganas un prinča Harija kāzās īpaši piedomāts par mazo ziedu meiteņu apģērba un ziedu kronīšiem. Tomēr, iespējams, neviens no ziedu kroņu veidotājiem nebija aizdomājies, ka kompozīcijā ievītie ziedi ir potenciāli bīstami mazo meiteņu dzīvībām.

Mazo meiteņu ziedu vainagos iepītas savvaļas lilijas, lizantes un krokusi.

Izdevums norāda, ka savvaļas lilijas ir vieni no indīgākajiem savvaļas ziediem, kuru norīšana var būt nāvējoša. Tieši mazu bērnu klātbūtnē ar tiem jābūt ļoti uzmanīgiem, jo nekad nevar paredzēt, ko bērni izdomās ar tiem darīt, uzsver eksperti.

Tiesa, kā zināms, tad karaliskās kāzas par laimi beigušās bez starpgadījumiem. Aptuveni gadu pēc skaistā notikuma pasaulē nācis arī Meganas un Harija pirmdzimtais dēls Ārčijs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas