Ar paziņojumu klajā nākusi smagi slimās Zavorotņukas ģimene

tautaruna.lv 12.oktobris 2019, 14:59
 
Sputnik/SCANPIX/LETA
Jau vairākas nedēļas mediji vēsta par jaunumiem slavenās krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas dzīvē. Vēl pirms dažām dienām viņa pametusi slimnīcu, kur ārsti cīnījušies par viņas dzīvību. Lai gan šobrīd ir ļoti skopa informācija par to, kā viņai klājas, aktrises ģimene beidzot nākusi klajā ar vismaz kādu paziņojumu.
Slavenās krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas ģimene publicējusi ierakstu sociālajos tīklos, kur pateicas visiem cilvēkiem, kuri viņus atbalsta, raksta medijs "life.ru".

Tiesa, ģimene gan nestāsta neko sīkāk par viņas veselību, vien piebilst, ka sociālo tīklu uzturētāji nespēj tikt galā ar cilvēku plūsmu, kas pēc visām ziņām presē vēlas viņiem sekot sociālajos tīklos.

Arī radinieki pateicās visiem draugiem, kolēģiem un gādīgiem cilvēkiem par atbalstu un solīja ziņas ievietot aktrises oficiālajā kontā.

Jau vēstīts, ka šī gada 13.septembrī Anastasija smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā. Tika vēstīts, ka viņai ir konstatēts galvas smadzeņu audzējs. Šonedēļ dāma pametusi medicīnas iestādi, tomēr turpina darbu ar speciālistiem, jo viņas ķermeņa labā puse esot paralizēta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:04

Jaunākās diskusijas