Stiliste Indra Salceviča velta skarbus vārdus kādai kolēģei

tautaruna.lv 13.oktobris 2019, 18:43
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Šoreiz stiliste un blogere dalījusies ar pārdomām par kādas blogeres attieksmi pret viņu un to, kā šī persona prezentē sevi sociālajos tīklos.

"Nu ko? Parunāsim par Instagram vs realitāte? Pirms gadiem četriem, satiku kādu Instagram personību vienā no TV raidījuma filmēšanām! Tā kā bijām pazīstamas, sasveicinājos un apvaicājos, kā viņai iet. Sveicienu atpakaļ nesaņēmu, jo dāma turpināja sarunāties ar citu kolēģi. Toreiz padomāju, ka es laikam pārāk nepieklājīga, iejaucoties sarunā. Vēlāk ar šo personību sasveicinājos Rīgas svētkos. Arī toreiz viņa pagāja garām - mani it kā nepazīstot," iesāk Salceviča.

Indra atklāj, ka personu kādā pasākumā sastapusi atkārtoti: " [...] es vēlreiz sastapos ar viņas attieksmi un ieraudzīju viņas "es" - pilnīgi pretrunā ar to "es", ar kuru viņa dzīvo šeit, Instagram. Es šoreiz ne par fotošopiem, bet gan par smaidu un atvērtību, par siltumu un par vienkāršību. Jau iepriekš biju novērojusi viņas pašsludināto pārākumu pār mani, kaut kādu nepārprotamu arogantismu un ignoranci. Bet, šķiet, pirmoreiz dzīvē to ne tikai novēroju, bet arī sajutu fiziski, blakus stāvot. Un ziniet ko? Domāju, te jautājums ir par privātu "patīk-nepatīk".Un goda vārds, nesliecos pēc viņas patīk!"

Tomēr stiliste atzīst, ka šī situācija raisījusi pārdomas: "Es cienu cilvēkus par sasniegumiem un nevis par statusu vai diplomiem. Un cienu par godīgumu un atklātību. Protams, iespējams, tā arī tam jābūt - ja tev kāds riebjas, tad nevajag izlikties. Bet vai tas ļauj cilvēkam otru pazemot ar savu attieksmi? Likt viņam sajusties nevēlamam kompānijā? Protams, ir jau arī otrs jautājums - kā ir labāk? Smaidīt un māt ar galvu, bet tad aiz muguras apliet ar vircu? Domāju, ka nē! Man iztrūkst fails "riebties". Esmu jau sen iemācijusies pieņemt citu cilvēku viedokli, akceptēt viņu lēmumus, jo tie ir viņu un nevis mani lēmumi. Un, ja es nevēlos draudzēties, es vienkārši nedraudzējos un nevis izturos pret cilvēku kā pret tukšu vietu."

Lai gan Salceviča nemin personu, kurai veltījusi ierakstu, komentāros cilvēki steidz stilisti uzmundrināt. Tomēr ir arī tādi, kas nepiekrīt Salcevičai un komentāros norāda, ka sociālajos tīklos cilvēki liek to, ko vēlas, kas patīk un tā nav vieta, kur gribētos publicēt dzīves likstas.

View this post on Instagram

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Salceviča bieži sociālajos tīklos publicē atklātu viedokli un stāstus par dažādiem jautājumiem. Jau vēstīts, ka nesen blogere metās aizstāvēt savus kolēģus par nepatīkamajiem sabiedrības pārmetumiem, ar ko blogeriem jāsaskaras ikdienā.

Indra Salceviča ir stiliste, bloga "Morethansize.com" idejas autore. Pērnā gada jūnijā Salceviča paziņoja, ka pametusi tērpu dizaineres profesiju un nodevusies jaunam hobijam - viņu iedvesmo apalītes, tādēļ iecerējusi veidot rakstus interneta blogā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:56

Jaunākās diskusijas