FOTO: Kardašjanas Armēnijā vakariņo kopā ar Valsts prezidentu

tautaruna.lv 10.oktobris 2019, 20:45
 
Sputnik/ SCANPIX / LETA
Kima Kardašjana kopā ar māsu Kortniju devušās uz Armēniju, kur tikušās arī ar šīs Valsts prezidentu.

Kardašjana vienmēr ir lepojusies ar savu armēņu izcelsmi un jau iepriekš devusies ceļojumos uz Armēniju, lai iepazītu sava tēva senču saknes.

Slavenās dzimtas pārstāves ar Armēnijas prezidentu Armenu Sarkisjanu tikās viņa pilī, kur nelielā cilvēku lokā ieturēja intīmas vakariņas, vēsta tabloīds "E!News". Avots medijam atklājis, ka prezidents Kardašjanām pat veltījis runu. Vakariņas ilgušas divas stundas un to laikā pasniegti seši ēdieni.

Ierodoties pilī, katra no māsām saņēmusi iespaidīgu puķu pušķi. Par godu svinīgajam notikumam, Kardašjanas bija ģērbušās melnos velveta kostīmos, kam pieskaņotas augstpapēžu kurpes.

Ceļojuma laikā Kima arī nokristījusi savus trīs jaunākos bērnus - Seintu, Čikāgu un Psalmu. Ceremonijā piedalījās arī Kourtnijas bērni - Meisons, Penelope un Reigna.

"Atvest savu māsu Kortniju, kura nekad šeit nav bijusi, visus četrus bērnus un tos šeit Armēnijā kristīt, mums nozīmē ļoti daudz, " atklājusi Kima.

Kardašjana piedalījusies arī citos svarīgos notikumos. Kima ar runu uzstājusies Pasaules Informācijas tehnoloģiju kongresa konferencē Erevānā, kurā paudusi publisku atbalstu zviedru klimata aktīvistei Grētai Tūnbergai. Tāpat arī viņa tikusies ar Armēnijas premjerministru Nikolu Pašinjanu. Kardašjani arī nolikuši ziedus pie memoriāla, kas veltīts armēņu genocīda upuru piemiņai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:50

Jaunākās diskusijas