VIDEO! Paskat, kā ar rožu pušķi rokās Niks Endziņš atvainojas Skulmei

tautaruna.lv 10.oktobris 2019, 14:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Par "viltus ziņu tēvu" dēvētais dziedātājs Niks Endziņš, kurš pirms pusgada bija gatavs kāpt boksa ringā ar mūziķi Andri Kiviču, publiskā video atvainojies dziedātāja sirdsdāmai māksliniecei Lienei Skulmei.
Video Neids uzsver, ka viņam nebija nekādu tiesību aizskart Lieni tikai tāpēc, lai Andris piekristu ar viņu cīnīties.

Endziņš to esot darījis, jo zina, ka Liene Andrim ir dārga un tāpēc Kivičs piekristu cīnīties.

Neids uzsver, ka Skulme ir skaistākā sieviete Latvijā, skaistākā sieviete uz planētas. Un viņš to ziņa, jo ir Lieni saticis.

Viņš lūdz piedošanu un dāvina Skulmei sarkanu rožu pušķi.

Ekrānšāviņš no video

Jau ziņots, ka pirmdien Endziņš ar Kiviču "nejauši saskrējušies" Mežciemā, solot atklāt sekotājiem, kā tikšanās noritējusi. "Satiku Andri Kiviču un mēs abi sapratām, ka nav jēga strīdēties! Tādēļ jau 18. oktobrī mēs izdosim kopīgu dziesmu! Tas būs kaut kas iespaidīgs!" sola jaunais puisis.

Tāpat abi vīrieši apspriež par ko tad īsti pavasarī izcēlās skandāls un Endziņš, apvainojot Lieni, bija gatavs cīnīties ar Kiviču.

Jau vēstīts, ka pavasarī starp abiem brašuļiem tika organizēts boksa mačs, kurš nenotika Kiviča traumas dēļ. Sākuma cīņa tika pārcelta, taču beigās - atcelta. Ideja par boksa maču radās pēc tam, kad Endziņš vairākkārt sociālajos tīklos apvainoja Kiviča mīļoto Lieni Skulmi un aicināja mūziķi uz ringu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas