Kivičs publicē saraksti ar cilvēku, kurš palīdzējis atrast Lieni

tautaruna.lv 10.oktobris 2019, 10:13
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency
Vairāk nekā pirms divām nedēļām kāds aculiecinieks vēstīja par konfliktu, kas norisinājies mīlnieku Lienes Skulmes un Andra Kiviča starpā. Pēc tā notikumi risinājušies strauji- abi mīlnieki šķirti pavadījuši vairāk nekā nedēļu, turklāt Andrim bijušas jāpielik lielas pūles, lai Lieni vispār atrastu. Šorīt mūziķis publicējis saraksti ar cilvēku, kurš palīdzējis viņam mīļoto atkal atrast un pārvest mājās.

"Pirms 10 dienām izvilku Lieni no Jelgavas psihenes, kas oriģināli mīļi saucās Ğintermuiža.Radinieki, jeb kā viņi paši lepni(tikai nezin par ko)sevi sauc- dzimta, kuri Lieni atstūma no pirmās dienas, kad pa īstam palikām kopā, ar viltu Lieni iemānīja klīnikā, lai izārstētu viņu no Kiviča.Atrast Lieni man palīdzēja kāds cilvēks, kurš nespēja uz šo idiotismu noskatīties, un palīdzēja ar informāciju.
Šeit skrīnšats, kurš izšķīra visu.P.S.Paldies Dievam, Liene ārstēšanu nesaņēma, bet iesniegums par personas nelikumīgu ievietošanu psihoneiroloğiskajā klīnikā, izmantojot viltu, policijā ir.Ja Tu nedomā un neredzi pasauli tā kā mēs, mēs Tevi ieliksim psihenē.Tā domā Lienes radi, no kuriem savā dzīvē turpmāk viņa grib redzēt tieši NEVIENU," agrā ceturtdienas rītā sociālajā tīklā facebook raksta mūziķis.

Viņš arī publicējis ekrānšāviņu no sarakstes ar personu, kura palīdzējusi ar Lienes meklēšanu.

Jau vēstīts, ka pēc ziņām par to, ka Liene it kā ievietota klosterī Liepājā, Andris lūdza sabiedrības palīdzību. Beigu beigās Liene tika atrasta Ģintermuižā Jelgavā. Pēc atgriešanās mājās abi jau paspējuši gan atpūsties, gan prezentēt savu jaunāko muzikālo veikumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas