Agnese Zeltiņa atklāj savas sievišķības noslēpumus

tautaruna.lv 9.oktobris 2019, 20:30
 
Aigars Eglīte/F64
Aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa savā Instagram profilā dalījusies ar atklātu ierakstu par to, kas viņai liek justies sievišķīgai. Zeltiņa dalās arī brīdi, kad pirmo reizi apzinājusies sevi kā sievieti.

Zeltiņa raskta, ka katrai sievietei jēdziens "sievišķība" varot nozīmēt ko citu.

"Varu runāt tikai un vienīgi par sevi un man liekas, ka sievišķības kvintesence slēpjas visā tajā, kas mūs atšķir no pretējā dzimuma," raksta Agnese.

Viņa tuprina: "Ja runājam par ārējām izpausmēm, tad man sievišķīgi vienmēr nozīmē būt sakoptai. Liels paldies manai mammai! Tā ir prioritāte jebkurā vecumā. Un neattiecas tikai uz izskatu, bet arī uz to kas notiek iekšpusē un ap pašu sievieti. Ko mēs izstarojam un kādu enerģiju raidām pasaulei.Tā ir mūsu katras sievišķīgā atbildība. Protams, ka ikdienas steiga mūs bieži aizved prom no sievišķīguma, bet ... Man ļoti patīk būt sievietei. Sevi kā sievieti es laikam pirmoreiz apzinājos 7.klasē, kad mana “pirmā mīlestība”- zēns no 8.a man pateica, ka esmu skaista. Gadiem ejot jau nekas būtiski nemainās - mēs esam meitenes, pusaudzes, jaunas sievietes, pieaugušas sievietes un tad ... kā mēdzu mīļi jokot... vecas meitenes. Bet īstas sievietes mēs varam būt no pirmā līdz pēdējam elpas vilcienam. Pievilcīgas, skaistas, iekārojamas. Tam vajadzīgs tikai viens - turēt tīru savu sievišķo enerģiju."

Zeltiņa atklāj, ka katru dienu cenšas sev atgādināt, ka sev ir vislabākā: "Ar savām kļūdām, neveiksmēm, taču nebeidzamu vēlmi ticēt labajam, skaistajam pasaulē un cilvēkos un pirmkārt jau pašai SEV."

View this post on Instagram

A post shared by AGNESE ZELTINA (@actressagnesezeltina) on

Jau vēstīts, ka nesen Zeltiņa Instagram dalījās ar fotogrāfiju, kurā redzama halātā un bez kosmētikas. Publicējot šādu fotogrāfiju, Agnese atklāja, ka pēc ilgāka laika atkal atsākusi rakstīšanu žurnāliem.

Agnese Zeltiņa ir latviešu teātra, kino un televīzijas aktrise, modele, rotu dizainere un uzņēmēja. 2013. gada 4. decembrī izveidojusi savu rotu zīmolu un uzņēmumu "SOULSTONES".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas