Drosmīgi! Seksīgā Lee nokrāso matus neparastā tonī

tautaruna.lv 10.oktobris 2019, 17:20
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Dīdžejmeitene, radio balss Liene Ušakova jeb seksīgā Lee sociālajos tīklos dalījusies ar fotogrāfiju, kurā atrāda savu jauno matu krāsu.
Liene, kas jau labu laiku lepojās ar blondām matu cirtām, nu var lepoties ar rozā matu toni.

Ekrānšāviņš no Instagram

Ušakova gan pastāsta par kādu amizantu situāciju, ko piedzīvojusi, grasoties doties prom no skaistumkopšanas salona pēc veiktajām pārmaiņām.

"Meitenīte (gadi 4 varētu būt) biksta mammu un priecājas par rozā matiem. Viņai arī tādus vajagot, uz ko mamma atbild, ka šamējo tak ar tādiem matiem dārziņā nelaidīšot iekšā. Kur ar tādiem var vispār iet… Bet tā jau esot smuki.

Mīļie, kastē augušie ļaudis ! Neapslapējiet saviem bērniem vēlmi pēc krāsām! Neapspiediet iespēju būt košiem un paspēlēties, paeksperimentēt ar tādu lietu kā mati. (Tas būtu pats mazumiņš!)

Citādi var gadīties, ka izaugs apspiests un pelēks bērns, kurš visu mūžu staigās ar vienu frizūru un pelēkās biksēs (no sērijas). Ja jums ģimenē aug mazs mākslinieks, ļaujiet viņam tādam būt! Ja pats sirdī esat, tad po**j, cik jums gadu. Nebaidieties būt paši!” pauž Liene.

Tikmēr Ušakovas sekotāji atzinīgi novērtējuši viņas jauno matu toni, nosaucot viņu par Bārbiju un uzsverot, ka jaunā matu krāsa izskatās drosmīgi un skaisti.

Jāatzīmē, ka seksīgā Lee visai bieži sociālajos tīklos atrāda dažādas savas fotogrāfijas. Tostarp nesen viņa uzlabojusi savas lūpas.

Jāatgādina, ka dīdžejmeitene nesen atklāja, kāda ir viņas jaunākā kaislība. Ušakova aizrāvusies ar dejām ap stieni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas