Zavorotņukas stāvoklis ir pasliktinājies; viņa ir paralizēta

tautaruna.lv 9.oktobris 2019, 12:14
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas aktrise Anastasija Zavorotņuka turpina ārstēties citā Maskavas klīnikā. Jaunākā mediju informācija liecina, ka Zavorotņukas stāvoklis ir pasliktinājies.
Pēc izrakstīšanas no Eiropas medicīnas centra Maskavā aktrise tika pārvesta uz rehabilitācijas klīniku, kur aprūpē smagi slimus apcientus.

Zavorotņuka, kurai atklāts smadzeņu audzējs, ir daļēji paralizēta. Viņas ķermeņa labā puse ir kļuvusi nejūtīga, roka nekustas. Aktrise nespēj pati pārvietoties.

Tiek ziņots, ka Zavorotņukai nozīmētas speciālas ūdens procedūras. Viņai blakus pastāvīgi ir viņas ģimene.

Kā tika vēstīts iepriekš, pēc trīs nedēļu apskates ārsti ir nonākuši pie secinājuma, ka ar vēzi slimās aktrises Anastasijas Zavorotņukas audzēju, kas atrodas galvā, nav iespējams izoperēt.

Tāpat tika vēstīts iepriekš, ar vēzi slimā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka esot pamodusies no komas un sākusi patstāvīgi elpot.

Jau vēstīts, ka pēc nonākšanas klīnikā ar diagnozi "smadzeņu audzējs" aktrise Anastasija Zavorotņuka tika turēta medicīniskā komā. 15.septembrī Anastastija tikusi pieslēgta pie mākslīgās plaušu ventilācijas sistēmas, savukārt pēc tam viņa pati ieslīga dziļā komā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas