Kristaps Valters atklāj patiesību par attiecībām ar Lindu Mūrnieci

tautaruna.lv 14.oktobris 2019, 9:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Nesen tika vēstīts, ka "Hote Roma" vadītāju Lindu Mūrnieci un basketbolistu Kristapu Valteru vieno romatiskas attiecības. Taču tagad Valters ir atgriezies pie savas draudzenes Lāsmas Jukones. Kas tad Kristapu īsti vienoja ar Lindu, viņš atklāj Agneses Meieres materiālā "Dzīve mani daudzkārt nolikusi uz ceļiem" izdevumā "Ieva".
Kristaps atklāj, ka abu ar Lindu bija labi draugi. Mūrniece esot Valteram palīdzējusi dažās lietās un viņš palīdzēja viņai.

Ar Lāsmu Kristaps bija pašķīries aptuveni trīs nedēļas un pa šo laiku viņš saprata, ka bez Lāsmas nevar un patiesi viņu mīl.

"Šīs attiecības man ir ļoti dārgas. Tāpēc, kad pēc īslaicīgās šķiršanās abi atkal sagājām kopā, izlēmu - lai nerastos nekādi pārpratumi manās un Lāsmas attiecībās, draudzība ar Lindu ir jāpārtrauc," atklāts bija Valters.

Jāatgādina, ka iepriekš, runājot par vēl tobrīd esošajām attiecībām, Mūrniece uzsvēra, ka pirmo reizi dzīvē, pirmo reizi viņas gandrīz piecdesmit gados viņai blakus ir kāds, kas par viņu rūpējas.

Savukārt kā intervijā Jurim Vaidakovam izdevumā "Kas Jauns" iepriekš atzina Valters, Linda bija viens no iemesliem, kāpēc viņš atgriezās Latvijā.

"Viņa mani uzvirzīja uz pareizā ceļa. Satiekot Lindu, esmu saticis cilvēku, kas izmainīja manu dzīvi. Esam daudz laika pavadījuši kopā, daudz runājuši. Linda man ir autoritāte," pauda Kristaps.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas