"Vieta uz kuru mistiski velk"; Lauris Reiniks pabijis tur, kur jau gadiem vēlējies nokļūt

tautaruna.lv 8.oktobris 2019, 19:23
 
Kaspars Krafts/F64
Dziedātājs Lauris Reiniks savā Instagram profilā atklājis, ka Savanna ir pilsēta, kuru jau sen vēlējies apskatīt un beidzot viņam tas ir izdevies. Dziedātājs dāsni dalījies ar attēliem un tā dēvētajiem "storijiem" no viesošanās Savannā.

Populārais mūziķis devies uz Ameriku, kur pabijis arī Džordžijas štata pilsētā Savannā un, kā pats atklāj, šī ir vieta, kur viņš jau sen vēlējies nokļūt.

"Reiz te uz soliņa sēdēja Forests Gamps, tagad es te pastāvēšu ar izstieptu roku. Oriğinālāku horeogrāfiju bez soliņa bija grūti izdomāt. Jā, un, ja interesē redzēt ko vairāk no šīs pilsētas, kur jau sen vēlējos kaut reizi pabūt, ejiet uz maniem storijie un noskatieties! Starp citu, vai jums arī ir kāda pilsēta vai valsts, kur jūs kādreiz gribētu nokļūt? Vieta, uz kuru mistiski velk. Man tā gadiem bija Savanna," publicēto attēlu komentē dziedātājs.
View this post on Instagram

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Ekrānuzņēmums no Instagram

Ekrānuzņēmums no Instagram

Ekrānuzņēmums no Instagram

Jau vēstīts, ka Latviešu mūziķis Lauris Reiniks kārtējo reizi devies pāri okeānam, lai rudens periodā paviesotos Kalifornijā. Nesen jau rakstījām, ka Reiniks Kalifornijā izbauda siltu un saulainu atpūtu, par ko liecina foto vietnē Instagram publicētā fotogrāfija, kurā mūziķis redzams pludmalē, gozējoties peldšortos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas