Aculieciniece: Pēc konflikta ar Kiviču Skulmes reakcija bija neadekvāta

tautaruna.lv 8.oktobris 2019, 11:42
 
Ekrānšāviņš no video
Lai gan mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā Liene Skulme atkal ir laimīgi kopā, sabiedrība vēl nav piemirsusi par neseno konfliktu starp abiem, kad Kivičs esot fiziski iespaidojis Skulmi. Notikušā aculieciniece atklāj jaunas detaļas par abu konfliktu, vēstīts Ligitas Eglītes materiālā "Aculieciniece gatava liecināt tiesā: Pēc Andra uzbrukuma Lienes seja bija vienās asinīs" izdevumā "Kas Jauns".

Jau tika ziņots, ka Kivičs Skulmi fiziski iespaidojis atpūtas centrā "Bowlero".

Kā izrādās, notikušajam bijusi aculieciniece, kas pastāstīja par to, ko redzēja.

Lai gan Kivičs paudis, ka nav Lienei sitis un abiem vienkārši bija neliels konflikts, aculieciniece neslēpj, ka tiešām redzējusi, kā Kivičs fiziski iespaidojis Skulmi un tas nebija nekāds nelaimes gadījums. Pēc notikušā viņš sievieti pametis bezpalīdzīgā stāvoklī guļam uz grīdas.

Liene esot piecēlusies un, turēdama asiņojošo pieri, lēni virzījās pa kāpnēm, lūgdama palīdzību.

Šokējōšākais ir tas, ka Liene neesot tik daudz uztraukusies par to, ka viņai gāžas asinis no pieres, bet par to, kur ir devies Andris.

Kad atbrauca mediķi un lika Skulmei doties uz slimnīcu, viņas reakcija bijusi neadekvāta.

"Nē, nē, es nebraukšu, mani Andrītis ārā gaida, es nebraukšu," esot sacījusi Skulme.

Liene uz slimnīcu tomēr aizbrauca, kur viņai uz pieres tika uzliktas šuves.

Tāpat aculieciniece stāsta, ka varēja manīt, ka abiem ir problēmas ar alkoholu. Liene izskatījās nekopta un nevīžīga un no viņas bija jūtams alkohola smārds.

"Var redzēt, ka cilvēks sāk degradēties, dzīvo kā citā pasaulē un, manuprāt, viņai jau diezgan sen ir nepieciešama palīdzība," piebilda aculieciniece.

Kā zināms, pēc publiskā skandāla, kurā iesaistītājās arī Lienes tuvinieki, Skulme vairāk nekā nedēļu bija pazudusi, bet vēlāk Kivičs it kā esot viņu atradis psihiatriskajā slimnīcā, kur Skulmi bija ievietojuši tuvinieki. Liene atteikusies no tuvinieku piedāvātā patvēruma un pēc vairāk nekā nedēļas ilgas "slēpšanās" nolēmusi atgriezties pie Andra Kiviča.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:36

Jaunākās diskusijas