Meganas Mārklas tēvs atklāj, kāpēc medijiem nopludinājis meitas vēstuli

tautaruna.lv 7.oktobris 2019, 21:29
 
AFP / Scanpix / LETA
Meganas Mārklas tēvs Tomass Mārkls publiski aizstāvējis savu izvēli publicēt fragmentus no savas meitas vērtules, vēsta "E!News".

Februārī laikraksts "Mail on Sunday" publicēja fragmentus no ar roku rakstītas vēstules, ko 75 gadus vecais Tomass esot saņēmis no Saseksas hercogienes neilgi pēc Harija un Meganas kāzām 2018. gada maijā. Tolaik Tomass apgalvoja, ka ir spiests vēstuli publiskot, jo tās saturs esot nepareizi interpretēts.

Svētdien Tomass Mārkls, kurš bieži publiski izteicies par meitas atsvešināšanos no viņa, paskaidroja, ka vēstuli pirms tam izdevumam "People" citējis kāds Meganas draugs.

"Es nolēmu publicēt vēstules fragmentus Meganas drauga raksta žurnālā "People" dēļ," atklāj Mārkls. "Man jāaizstāv sevi. Es publicēju tikai dažus fragmentus no vēstules, jo citi bija pārāk sāpīgi. Man vēstule nešķita mīloša. Mani tā sāpināja," norāda hercogienes tēvs.

Meganas draugs žurnālam "People" teicis: "Viņš raksta viņai garu atbildes vēstuli."

"The Mail on Sunday" norādija, ka Tomass ir dusmīgs par nepatiesajiem apgalvojumiem, ka viņš ir it kā saņēmis naudu par vēstules fragmentu publicēšanu.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā Saseksas hercoga un hercogienes oficiālajā mājaslapā publiskots paziņojums, kurā teikts, ka pāris sūdz laikrakstu tiesā par privātas vēstules publicēšanu, ko Megana rakstījusi savam tēvam. Preses izdevuma vārds paziņojumā nav minēts, bet ziņu aģentūra "Press Association", atsaucoties uz advokātu biroju "Schillings", kas pārstāv hercogieni, vēsta, ka tiesā iesūdzēts laikraksts "Mail on Sunday" un tā izdevējs "Associated Newspapers".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas